Κατακραυγή για την κωλυσιεργία του Υπουργείου Μεταφορών λόγω... ελληνικού αυτοκινήτου

Κατακραυγή για την κωλυσιεργία του Υπουργείου Μεταφορών λόγω... ελληνικού αυτοκινήτου

Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       


Πριν από λίγες ημέρες το zougla.gr αποκάλυψε την ιστορία με την απίστευτη ταλαιπωρία που έχει υποστεί η μοναδική ελληνική επιχείρηση που κατασκευάζει αυτοκίνητα στην Κατερίνη.
Να θες να βγάλεις άδεια κυκλοφορίας για ελληνικό αυτοκίνητο και αυτή να αργεί 2-3 μήνες....
Το δημοσίευμα αφορούσε στις καθυστερήσεις του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών στο θέμα της άδειας κυκλοφορίας, που σε... νορμάλ συνθήκες χρειάζεται 2-3 μήνες για να εκδοθούν ή... όποτε υπάρχει χρόνος. Στο σχετικό άρθρο διαβάσατε και πράγματα που είναι λίγο - πολύ γνωστά στην Ελλάδα και αφορούσαν σε συζητήσεις με υπαλλήλους του υπουργείου.

Το θέμα παραμένει σε... αδράνεια, όταν ακόμα και ο υπουργός κ. Σπίρτζης έχει γνώση αυτού. Να σημειώσουμε πως αντίστοιχα σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες τέτοιου είδους χαρτιά εκδίδονται σε μία μέρα.


Αυτά τα μοντέλα φτιάχνονται στην Ελλάδα αλλά - κυρίως - πωλούνται στην Ευρώπη. Στη χώρα μας για να βγάλουν άδεια κυκλοφορίας (!) πρέπει να περάσουν μήνες!


Ο κόσμος αντιδρά...

Το άρθρο του zougla.gr είχε πολύ μεγάλη απήχηση, καθώς χιλιάδες ήταν οι αναγνώσεις, ενώ έγιναν εκατοντάδες κοινοποιήσεις και σχόλια στο διαδίκτυο που δείχνουν και την εικόνα που έχει ο απλός κόσμος για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα. Δείτε και διαβάστε μερικά από αυτά βγάζοντας συμπεράσματα...


Διαβάστε επίσης:
Αληθινές ιστορίες (για γέλια) με το Υπουργείο Μεταφορών - Ο Γολγοθάς του Έλληνα που κατασκευάζει αυτοκίνητα
Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019, 13:06