Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Πριν από λίγες ημέρες το zougla.gr αποκάλυψε την ιστορία με την απίστευτη ταλαιπωρία που έχει υποστεί η μοναδική ελληνική επιχείρηση που κατασκευάζει αυτοκίνητα στην Κατερίνη.
Να θες να βγάλεις άδεια κυκλοφορίας για ελληνικό αυτοκίνητο και αυτή να αργεί 2-3 μήνες….
Το δημοσίευμα αφορούσε στις καθυστερήσεις του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών στο θέμα της άδειας κυκλοφορίας, που σε… νορμάλ συνθήκες χρειάζεται 2-3 μήνες για να εκδοθούν ή… όποτε υπάρχει χρόνος. Στο σχετικό άρθρο διαβάσατε και πράγματα που είναι λίγο – πολύ γνωστά στην Ελλάδα και αφορούσαν σε συζητήσεις με υπαλλήλους του υπουργείου.

Το θέμα παραμένει σε… αδράνεια, όταν ακόμα και ο υπουργός κ. Σπίρτζης έχει γνώση αυτού. Να σημειώσουμε πως αντίστοιχα σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες τέτοιου είδους χαρτιά εκδίδονται σε μία μέρα.

Αυτά τα μοντέλα φτιάχνονται στην Ελλάδα αλλά - κυρίως - πωλούνται στην Ευρώπη. Στη χώρα μας για να βγάλουν άδεια κυκλοφορίας (!) πρέπει να περάσουν μήνες!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Ο κόσμος αντιδρά…

Το άρθρο του zougla.gr είχε πολύ μεγάλη απήχηση, καθώς χιλιάδες ήταν οι αναγνώσεις, ενώ έγιναν εκατοντάδες κοινοποιήσεις και σχόλια στο διαδίκτυο που δείχνουν και την εικόνα που έχει ο απλός κόσμος για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα. Δείτε και διαβάστε μερικά από αυτά βγάζοντας συμπεράσματα…

Διαβάστε επίσης: Αληθινές ιστορίες (για γέλια) με το Υπουργείο Μεταφορών – Ο Γολγοθάς του Έλληνα που κατασκευάζει αυτοκίνητα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης