Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Η αγορά των καινούργιων αυτοκινήτων έχει κάθετη πτώση τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα γεγονός που οφείλεται στην οικονομική κρίση. Χρήματα δεν υπάρχουν και πλέον η αγορά του αυτοκινήτου γίνεται ακόμα πιο δύσκολη τόσο για ιδιώτες όσο και για επαγγελματίες.

Παρόλ’ αυτά και όπως αποδεικνύεται στην πράξη, οι εταιρείες μισθώσεως οχημάτων καλά κρατούν. Η εταιρεία μισθώσεων οχημάτων LeasePlan κερδίζει συνεχώς έδαφος τόσο σε μερίδιο αγοράς όσο και σε χρήμα και επενδύει σε ανθρώπινο δυναμικό.

Συγκεκριμένα και όπως δείχνουν τα επίσημα στοιχεία, διαθέτουν σημαντικό αριθμό αυτοκινήτων σε εταιρείες και επαγγελματίες ενώ αυξάνουν τα κέρδη τους (!) κάνοντας ταυτόχρονα και προσλήψεις. Μία εξ αυτών είναι και η εταιρεία LeasePlan η οποία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα τα τελευταία 12 χρόνια. Σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα η εν λόγω έχει καταφέρει να διαχειρίζεται 13.500 αυτοκίνητα, να έχει 1.700 πελάτες και να απασχολεί 82 άτομα προσωπικό.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα μάλιστα με στοιχεία που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο κύκλος εργασιών το 2014 έκλεισε στα 51 εκατομμύρια ευρώ με τα καθαρά κέρδη μετά φόρων, να ανέρχονται στα 3.82 εκατομμύρια. Τα νούμερα από πλευράς πωλήσεων μισθωμάτων την κατατάσσουν στην 3η θέση ανάμεσα στις εταιρείες του κλάδου αλλά όπως διαφαίνεται, οι επενδύσεις που θα γίνουν στο μέλλον σε υπηρεσίες και ανθρώπινο δυναμικό θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην περαιτέρω ανάπτυξη και άνοδο… θέσεων.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της LeasePlan Φίλιππος Ζαγοριανάκος, ανέλυσε τα στοιχεία της αγοράς και έστειλε το μήνυμα για επενδύσεις προκειμένου να βρεθεί η εταιρεία στην κορυφή...

Παγκόσμιος κολοσσός…
Χαρακτηριστικές και οι δηλώσεις του Διευθύνοντος Συμβούλου της LeasePlan Hellas Φίλιππου Ζαγοριανάκου ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά: «Η επίτευξη θετικών οικονομικών αποτελεσμάτων το 2014 επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη των πελατών της LeasePlan Hellas, οι οποίοι αναγνωρίζουν σε αυτήν έναν αξιόπιστο και εξειδικευμένο συνεργάτη. Ιδιαίτερα σημαντική είναι και η συμβολή των εργαζομένων της εταιρείας, οι οποίοι αποτελούν τον κινητήριο μοχλό της αναπτυξιακής μας πορείας»

Να σημειώσουμε πως η LeasePlan είναι ένας παγκόσμιος κολοσσός με δραστηριότητες σε όλο σχεδόν τον κόσμο. Διαχειρίζεται 1.42 εκατομμύρια αυτοκίνητα, έχει 6.800 εργαζομένους και κέρδη που αγγίζουν (το 2014) τα 372 εκατομμύρια ευρώ…

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης