Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Ένα αυτοκίνητο εξελίσσεται σε πολλές και διάφορες μορφές και σε πράγματα που δεν πάει ο νους μας. Άλλωστε οι εταιρείες θέλουν να προσφέρουν ασφάλεια, λειτουργικότητα, άνεση και οτιδήποτε έχει να κάνει με την ευχαρίστηση των επιβατών.

Μεταξύ άλλων, ένα ίσως, για τους περισσότερους, περίεργο τεστ που πραγματοποιεί η Ford, αφορά στα καθίσματά τα οποία δέχονται πολλές καταπονήσεις και φθορές κατά τη διάρκεια ζωή τους.

Δείτε το τεστ που πραγματοποιούν στη Ford και αφορά στα καθίσματα…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Ο ιδρώτας που πέφτει στο κάθισμα

Επειδή η άσκηση αποτελεί μέρος της καθημερινότητας του σύγχρονου ανθρώπου ένα ποσοστό υγρών Σε τρεις ημέρες και με τη βοήθεια ρομπότ πραγματοποιούν προσομοίωση 10 ετών…αποβάλλεται από το σώμα και αυτό καταλήγει στο κάθισμα με αποτέλεσμα τη φθορά του.

Για να την ελέγξουν αλλά και να δούνε την καταπόνηση των καθισμάτων, οι άνθρωποι της Ford δημιούργησαν ένα ειδικό ρομπότ με την ονομασία «Robutt». Το συγκεκριμένο, μέσα σε τρεις ημέρες μπορεί να προσομοιώσει τις κινήσεις ενός οδηγού πραγματοποιώντας συνολικά 7.500 δοκιμές.

Το αποτέλεσμα βοηθά στην εξέλιξη των καθισμάτων έτσι ώστε αυτά να αντέχουν στο χρόνο και να παρέχουν την απαιτούμενη άνεση που θέλει ο επιβάτης,

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης