Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Τους τελευταίος μήνες έχουμε παρατηρήσει να κυκλοφορούν στους δρόμους διάφορα οχήματα που πολλές Όσο δεν υπάρχει νομοθετικό πλαίσιο θα βλέπουμε διάφορα στους δρόμους…φορές δεν τα έχουμε ξαναδεί.

Όλα τα αυτοκίνητα και οι μοτοσικλέτες εφοδιάζονται με πινακίδες κυκλοφορίας και είναι ασφαλισμένα (υπάρχει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό ανασφάλιστων) για… παν ενδεχόμενο αλλά όπως φαίνεται υπάρχουν και άλλα οχήματα που κινούνται με υψηλές ταχύτητες χωρίς να διαθέτουν τα απαραίτητα που θα χρειαστούν σε μία άτυχη στιγμή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κίνηση σε δημόσιο δρόμο με electric unicycle δεν είναι και η ασφαλέστερη...

 

Επικίνδυνα στο δρόμο

Τα ηλεκτρικά πατίνια είναι μία συνηθισμένη εικόνα στους δρόμους (ελληνικούς και μη) που είναι όμως και αρκετά επικίνδυνη τόσο για τους αναβάτες όσο και για τους υπόλοιπους οδηγούς ακόμα και πεζούς.

Όπως θα δείτε και στη φωτογραφία πλέον εμφανίζονται και οχήματα πολύ πιο compact  από τα γνωστά πατίνια όπως αυτό που στηρίζεται σε μία μόνο ρόδα. Το ηλεκτρικό μονόροδο (electric unicycles) που κινείται με την κίνηση του σώματος μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι όπως σε δημόσιο δρόμο είναι σίγουρα επικίνδυνο…  

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης