Η Volkswagen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες του νέου Transporter. Πρόκειται για τη 7η γενιάΜε τη βοήθεια ηλεκτροκινητήρα η απόδοση θα ανεβαίνει στους 245 ίππους του θρυλικού van της γερμανικής φίρμας το οποίο έρχεται με καινούρια τεχνολογία και αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στο τέλος του 2021.

Οι πρώτες εικόνες δε μας δίνουν σαφή εικόνα για τη μορφή του νέου Transporter T7 (το εμπρός μέρος μοιάζει με εκείνο του νέου Golf) ωστόσο κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες έχουν διαρρεύσει για το νέο μοντέλο. To Τ7 αναμένεται να δανειστεί το μηχανικό σύνολο του νέου Golf, δηλαδή θα διαθέτει έναν 4κύλινδρο κινητήρα 1.4 λίτρων με τούρμπο ο οποίος θα συνεργάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 115 ίππων. Η συνολική απόδοση θα φτάνει τους 245 ίππους και τα 400Nm ροπής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατασκοπευτική φωτογραφία από τις πρώτες δοκιμές στο δρόμο του νέου Transporter

Προηγμένα συστήματα ασφάλειας για το T7

Φυσικά, θα υπάρχουν και άλλες εκδόσεις, με κινητήρες diesel και βενζίνης, πάντα δανεισμένοι από μοντέλα Θα το βάζεις στην… πρίζα το νέο Transporterτου group. Η VW αναφέρει πως το νέο Transporter θα είναι πιο άνετο, πιο ασφαλές, πιο έξυπνο και σίγουρα πιο καλά συνδεδεμένο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε αυτό θα συμβάλει ένα νέο σύστημα infotainment 10 ιντσών προερχόμενο από το Golf 8ης γενιάς και τα νέα συστήματα ασφάλειας που θα το συνοδεύουν με σύστημα τυφλού σημείου και αλλαγής λωρίδας.

Οι επιβάτες στο T7 είναι test dummies!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το νέο VW Tiguan ήρθε στην Ελλάδα και εντυπωσιάζει

Η επιδημία του κορωνοϊού άλλαξε στις εταιρείες τον τρόπο λειτουργίας

Το μυστικό της επιτυχίας του VW ID.4

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης