Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Ecosport είναι το μικρό μοντέλο της Ford στην κατηγορία των οχημάτων ελευθέρου χρόνου και ένα Aναβαθμισμέμο σε ποιότητα ακόμα και 4×4 θα κυκλοφορεί το νέο Ford Ecosportαπό τα αυτοκίνητα που όταν το κοιτάζεις σου θυμίζει ένα…. baby Kuga!

Το ανανεωμένο μοντέλο θα λέγαμε πως παραπέμπει περισσότερο σε νέα γενιά παρά σε facelift καθώς τα στοιχεία που διαθέτει το καθιστούν ως μία ολοκληρωμένη πρόταση σε όσους αναζητούν ένα όχημα ελεύθερου χρόνου με δυνατότητες τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου.

Το νέο Ecosport θα βρίσκεται στις αντιπροσωπείες της Ford σε όλη την Ελλάδα τον Ιανουάριο, όμως από… τώρα ήρθαν τα πρώτα (μόλις) δύο αυτοκίνητα που η εισαγωγική εταιρεία θα τα βάλει τις επόμενες ημέρες, σε κοινή θέα, στο εμπορικό κέντρο Mall.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τo βρήκαμε, τo είδαμε, το επεξεργαστήκαμε και σας το δείχνουμε! Ο λόγος για το νέο Ford Ecosport!

Ποιοτική αναβάθμιση
Όπως θα περιμένατε, το zougla.gr τα εντόπισε στη… Μάνδρα Αττικής, εκεί που βρίσκονται τα logistics Πήγαμε στη Μάνδρα και βρήκαμε το νέο Ford Ecosport…της εταιρείας και σας τα δείχνει για να είστε αυτοί που θα έχετε μία πρώτη άποψη από το αυτοκίνητο και μάλιστα από αυτά που θα δείτε τις επόμενες ημέρες, όπως προαναφέραμε, στο Mall.

Με μία πρώτη ματιά καταλαβαίνει ο καθένας, πως έχει αναβαθμιστεί σημαντικά η ποιότητα στην καμπίνα ενώ στο σύνολό του το Ecosport μόνο… μικρό αυτοκίνητο δεν το λες. Χώροι για τους εμπρός, για τους πίσω αλλά και χώρος αποσκευών που μπορείς να διαμορφώσεις ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Μικρό αλλά... αγριεμένο το νέο Ford Ecosport (στο βάθος βλέπετε την καταιγίδα να πλησιάζει!)

Και τετρακίνητο
Σημαντικό στοιχείο η ύπαρξη έκδοσης 4×4, κάτι που δεν υπήρχε στο σημερινό μοντέλο και σίγουρα θα Διαθέσιμο ακόμα και με κινητήρα 999 κ.εκ.καλύψει ανάγκες πελατών που αναζητούν ένα μικρό σε διαστάσεις SUV αλλά με μεγάλες δυνατότητες εκτός δρόμου. Η έκδοση 4×4 θα είναι διαθέσιμη από το καλοκαίρι του 2018.

Από πλευράς κινητήρων, ο πελάτης θα μπορεί να επιλέξει την έκδοση βενζίνης 1.0 λίτρου με 125 και 140 ίππους ενώ θα υπάρχει και έκδοση diesel 1.5 με 100 άλογα. Τις τιμές θα ανακοινώσει τις επόμενες ημέρες η εισαγωγική εταιρεία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο Ford Ecosport πατήστε ΕΔΩ

Η διχρωμία δίνει άλλον αέρα στο αυτοκίνητο

Φώτα ημέρας τεχνολογίας LED
H έκδοση ST Line είναι αυτή που σίγουρα θα αρέσει σε μεγάλη μερίδα του ελληνικού κοινού
Ο χώρος αποσκευών ανοίγει με χειρολαβή που βρίσκεται στην δεξιά πλευρά (στα φώτα)
Με αυτό τον τρόπο ανοίγει η πόρτα του Ecosport
Οι ζάντες αλουμινίου της σπορ έκδοσης
Πολύ αναβαθμισμένη η ποιότητα κατασκευής στο εσωτερικό του Ford Ecosport
Τα κουμπιά στο τιμόνι κάνουν τη ζωή του οδηγού πιο άνετη και ασφαλή
Και οι πίσω επιβάτες έχουν χώρο...
Η μεγάλη οθόνη υψηλής ευκρίνειας στην κεντρική κονσόλα
Κλιματισμός, διπλές θύρες USB, κουμπί για το start-stop (όταν είναι σταματημένο το αυτοκίνητο) κ.ά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης