Ένα από τα πλέον σπάνια και αγαπημένα αυτοκίνητα που εμφανίστηκαν στη σειρά ταινιών Fast and Furius Η συγκεκριμένη Corvette αγαπήθηκε από τους Vin Diesel και Paul Walkerβρίσκεται σε διαδικασία δημοπράτησης. Πρόκειται για μια Corvette Grand Sport του 1963 η οποία πήρε μέρος στην πέμπτη ταινία της σειράς, αλλά δεν είναι γνήσια καθώς πρόκειται για replica.

Το συγκεκριμένο μοντέλο πάντως ήταν ανάμεσα στα αγαπημένα των πρωταγωνιστών καθώς τόσο ο Vin Diesel όσο και ο εκλιπών Paul Walker, απολάμβαναν να βρίσκονται πίσω από το τιμόνι του. Η Corvette δεν είχε καλό τέλος στην ταινία πάντως καθώς πέφτει από έναν γκρεμό και καταστρέφεται!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρατηρήστε στο εσωτερικό την μπουκάλα Nitro, όπως ακριβώς στην ταινία

Η τιμή της αναμένεται να φτάσει τις 90.000€

Η σπάνια αυτή έκδοση είναι διαθέσιμη στο Volocars.com. Έχει ανακατασκευαστεί από τη Mongoose Η replica είναι στην όψη κλασική, αλλά εσωτερικά έχει σύγχρονα εξαρτήματαMotorsports και παρότι δείχνει κλασική, διαθέτει πολλά σύγχρονα στοιχεία. Το πλαίσιο είναι ειδικά κατασκευασμένο και οι αναρτήσεις είναι από μια Corvette C4. Ο κινητήρας είναι 5,7 λίτρων V8 από την GM και αποδίδει 380 ίππους, ενώ το κιβώτιο ταχυτήτων είναι αυτόματο και η κίνηση μεταφέρεται στους πίσω τροχούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τιμή πώλησης του μοντέλου αναμένεται να είναι κοντά στις 90.000€ και η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί από τις 14-21 Απριλίου.

Η Grand Sport δε φτιάχτηκε απλά για την ταινία, ήταν μια πραγματική C2 GS με απίθανες επιδόσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποιο αυτοκίνητο θα έχει χειροποίητους κινητήρες;

Το θηριώδες ηλεκτρικό SUV Hummer έρχεται τον Απρίλιο

Η General Motors ξεκινά την ηλεκτρική της επανάσταση με οδηγό την… Νορβηγία

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης