Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην Ελλάδα θα γίνει η παγκόσμια παρουσίαση του νέου Evoque…Σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσουν στην Ελλάδα οι παρουσιάσεις της νέας γενιάς του Range Rover Evoque που θα περιλαμβάνουν και δοκιμές για τους δημοσιογράφους που θα έρθουν από όλον τον κόσμο.

Να θυμίσουμε πως οι Βρετανοί έχουν επιλέξουν τη χώρα μας για την παγκόσμια παρουσίαση του μοντέλου και έχουν προσκαλέσει 5.700 δημοσιογράφους και στελέχη (σε διάστημα 2 περίπου μηνών) για να πάρουν μία πρώτη γεύση πριν αυτό αρχίσει να κυκλοφορεί στους δρόμους.

Τα Range Rover Evoque πάνω στις νταλίκες...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην Ελλάδα 110 αυτοκίνητα

Η παγκόσμια παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή της Πελοποννήσου ενώ εδώ και Πολύ μεγάλη η επιτυχία για την ελληνική εισαγωγική εταιρεία…  μερικές ημέρες έχει έρθει στην Ελλάδα η ομάδα που θα στηρίξει και θα διοργανώσει όλο το event. Πριν από λίγες ημέρες έφτασαν και τα 110 αυτοκίνητα που θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες της εκδήλωσης.

Τα βρετανικά SUV δεν… ξέφυγαν από τον φακό του zougla.gr που τα απαθανάτισε πάνω στις νταλίκες αλλά και την ώρα που κατέβηκαν από αυτές. Ολοκαίνουργια Evoque με τα… πλαστικά τους ακόμα στα καθίσματα, είναι έτοιμα να «πινακιδωθούν» για να πιάσουν από τη επόμενη εβδομάδα (9 Μαρτίου)… δουλειά!

Σε έναν περίπου μήνα η νέα γενιά του Evoque θα ξεκινήσει να πωλείται στην Ελλάδα...


Πρώτοι οι Έλληνες

Να σημειώσουμε πως το πρώτο γκρουπ δημοσιογράφων που θα έχει την ευκαιρία να οδηγήσει τη νέα γενιά είναι αυτό με τους Έλληνες. Το zougla.gr θα βρίσκεται στην παρουσίαση και θα σας μεταφέρει την πρώτη οδηγική εμπειρία από το νέο Evoque.

Το μικρό SUV της Range Rover θα έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με το Velar
Ολοκαίνουργια οχήματα προπαραγωγής έτοιμα για να γράψουν χιλιόμετρα σε ελληνικά εδάφη...

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης