Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Το ανανεωμένο 500Χ ήρθε στην Ελλάδα και το βρήκαμε πριν πάει στις αντιπροσωπείες…Το ανανεωμένο Fiat 500X βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και τις επόμενες ημέρες τα πρώτα αυτοκίνητα αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους στις αντιπροσωπείες.

Το ιταλικό όχημα ελευθέρου χρόνου έχει αρκετές αλλαγές σε σχέση με το 500X που ήδη κυκλοφορεί και σίγουρα θα είναι σε θέση να ικανοποιήσει ακόμα περισσότερο το κοινό, το οποίο γίνεται ολοένα και πιο απαιτητικό.

Το Fiat 500X είναι ένα μεσαίο όχημα ελευθέρου χρόνου που προσφέρει αυτά που χρειάζεται ο Έλληνας οδηγός

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα βρήκαμε…

Όπως προαναφέραμε τα πρώτα αυτοκίνητα βρίσκονται στα logistics της εισαγωγικής εταιρείας και, όπως θα το περιμένατε, πήγαμε για να τα δούμε από κοντά.

Τα φωτογραφίσαμε και σας δείχνουμε τα πρώτα που μόλις είχαν περάσει την κατάλληλη προετοιμασία.

Ανάμεσα σε δύο ολοκαίνουργια 500X

Οι αλλαγές που έχει το ανανεωμένο 500X

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τις αλλαγές που έχει το 500X facelift αλλά και χρήσιμες πληροφορίες για το ιταλικό μοντέλο:

  • Ανανεωμένη εξωτερική εμφάνιση με νέα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED (εμπρός και πίσω).
  • Νέο εσωτερικό με ανανεωμένο πίνακα οργάνων, τιμόνι και επενδύσεις.
  • Νέας γενιάς κινητήρες βενζίνης FireFly Turbo με 3 και 4 κυλίνδρους, οι οποίοι προσφέρουν οικονομία καυσίμου έως και 20% σε σχέση με τους συμβατικούς κινητήρες βενζίνης και 20% πιο Νέοι κινητήρες, πολλά συστήματα ασφαλείας και φυσικά συνδεσιμότητα. Αυτά είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του Fiat 500X facelift…αθόρυβη λειτουργία σε σχέση με τους αντίστοιχης απόδοσης κινητήρες Diesel. Οι κινητήρες FireFly Turbo παρουσιάζονται με το 500Χ για πρώτη φορά σε μοντέλο της Fiat.
  • O 3κύλινδρος 1.0 (120 ίπποι) συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων και ο 4κύλινδρος 1.3 (150 ίπποι) με αυτόματο διπλού συμπλέκτη 6 σχέσεων.
  • Προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης στον βασικό εξοπλισμό όλων των εκδόσεων όπως: αναγνώριση πινακίδων κυκλοφορίας, σύσταση ορίου ταχύτητας, σύστημα διόρθωσης πορείας.
  • Επίσης, διαθέσιμα κορυφαία συστήματα ασφάλειας. Το πρώτο είναι το σύστημα αναγνώρισης πινακίδων κυκλοφορίας (Traffic Sign Recognition), το οποίο ενημερώνει τον οδηγό ώστε να προσαρμόσει κατάλληλα την ταχύτητα του οχήματος (Speed Advisor) και το δεύτερο το σύστημα διόρθωσης πορείας (Lane Assist), το οποίο διορθώνει την πορεία του οχήματος, αν αυτό ακούσια αλλάξει λωρίδα. Παράλληλα, διαθέσιμα είναι συστήματα όπως το επόπτευσης τυφλού σημείου (Blind Spot Alert), το ενεργό σύστημα διατήρησης ασφαλούς απόστασης (Safety Distance Manager), καθώς και το σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος (Autonomous Emergency Brake). Τα αυτοκίνητα που είδες έχουν έρθει όλα με το σύνολο των παραπάνω συστημάτων.
  • Διαθέσιμο με το πλέον σύγχρονο σύστημα συνδεσιμότητας, Uconnect, με οθόνη αφής HD 7 ιντσών.
  • Νέα γκάμα εκδόσεων με δύο τύπους αμαξωμάτων και τρεις εκδόσεις εξοπλισμού (Urban, City Cross και Cross).

Να σημειώσουμε πως στις εκθέσεις θα βρίσκεται τις επόμενες ημέρες με τιμές που ξεκινούν από τα 16.900 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ανανεωμένο Fiat 500X πατήστε ΕΔΩ

 
Οι τιμές του ιταλικού μοντέλου ξεκινούν από τα 16.900 ευρώ

Ξεχωριστή η σχεδίαση των πίσω φωτιστικών σωμάτων

Οι κινητήρες FireFly Turbo κάνουν για πρώτη φορά την εμφάνισή τους στο 500Χ αλλά και σε μοντέλο της Fiat
Η πίσω όψη
Μεγάλο σήμα και το χαρακτηριστικό λογότυπο 500Χ
Το εσωτερικό του μοντέλου
Οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα
Οι χώροι είναι πάντα χρήσιμοι σε ένα αυτοκίνητο
Τα πλαστικά στο εσωτερικό δίνουν άλλον 'αέρα'
Κλιματισμός, θύρες USB, AUX...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης