Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

Στην Ελλάδα πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες η παγκόσμια παρουσίαση του ολοκαίνουργιου Renault Captur.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H νέα γενιά του πρώτου σε πωλήσεις compact crossover στην Ευρώπη, γράφει ήδη τα πρώτα της χιλιόμετρα στους δρόμους της Αττικής, στα πλαίσια της παγκόσμιας δημοσιογραφικής παρουσίασης που διοργανώνεται στην χώρα μας.

Η παγκόσμια παρουσίαση της νέας γενιάς του Renault Captur γίνεται στην Ελλάδα και εικόνες όπως αυτή με το φράγμα του Μαραθώνα θα ταξιδέψουν σε κάθε μέρος του πλανήτη...

Για δεύτερη φορά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 2017 είχε γίνει στην Eλλάδα και η παρουσίαση του Dacia Duster…Αυτή είναι η δεύτερη φορά που το Group Renault επέλεξε την Ελλάδα για μία παρουσίαση μοντέλου, κάτι που είχε γίνει και πριν από δύο περίπου χρόνια με το Dacia Duster.

Περισσότεροι από 550 δημοσιογράφοι αλλά και στελέχη της εταιρείας από όλο τον κόσμο θα επισκεφτούν τη χώρα μας και οι εικόνες που θα καταγράψουν θα ταξιδέψουν παντού!

Το Captur απολαμβάνει τη θέα της Αθήνας από ψηλά

Με τη στήριξη της Teoren

Σύμφωνα με το πρόγραμμα οι δημοσιογράφοι εκκινούν την διαδρομή τους στην Αττική από το Μαρκόπουλο Οι δημοσιογράφοι θα οδηγήσουν σχεδόν 450 χλμ.Μεσογαίας, ενώ, περνώντας μέσα από διαδρομές, όπως ο Μαραθώνας και η Πεντέλη, καταλήγουν στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, στην περιοχή της Αναβύσσου, όπου λαμβάνει χώρα η δημοσιογραφική παρουσίαση του νέου μοντέλου.

Αξίζει να αναφερθούμε και στην συμβολή της εισαγωγικής εταιρείας Teoren Motors A.E., αποκλειστικός εισαγωγέας των μαρκών Renault και Dacia στην Ελλάδα που παρέχει την υποστήριξή της, πριν και κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης η οποία θα διαρκέσει μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου.

Ελλάδα, ήλιος, νέο Renault Captur...

Το zougla.gr είναι εκεί…

Η διάθεση του νέου Renault Captur στην ευρωπαϊκή αγορά θα ξεκινήσει στις αρχές του 2020. Περισσότερα για το μοντέλο θα διαβάσετε σε αναλυτικό άρθρο του zougla.gr καθώς στην αποστολή βρίσκεται ο Λουκάς Παπαλάμπρος.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο Ranault Captur πατήστε ΕΔΩ

 

Το γαλλικό μοντέλο έξω από ένα σύγχρονο ελληνικό σπίτι...

 

Περνώντας το φράγμα του Μαραθώνα...

 

Αρχές του 2020 θα βρίσκεται στην Ελλάδα...

 

Η μαγεία της θάλασσας "εκ των έσω"...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης