Οι άνθρωποι της Ferrari φαίνεται πως προσέχουν ιδιαίτερα τους καλούς τους πελάτες καθώς ανακοίνωσανΑυτή ίσως να είναι η τελευταία φορά που θα δούμε τον V12 στο εμπρός μέρος μιας Ferrari αποκλειστικά σε εκείνους την έλευση μιας νέας έκδοσης της 812 Superfast. Μέσω ενός βίντεο του Enrico Galliera, Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing, στο γραφείο του Enzo Ferrari στο Fiorano, αποκαλύφθηκε ότι την Άνοιξη που μας έρχεται θα είναι έτοιμη η νέα έκδοση η οποία θα προορίζεται για εκείνους που θέλουν να κάνουν απροβλημάτιστα τα track day τους στην πίστα.

Η νέα έκδοση της 812 Supefast θα είναι εξοπλισμένη με τον V12 κινητήρα της Ferrari των 6,5 λίτρων η οποία αναμένεται να αποδίδει περισσότερους από 800 ίππους αν αναλογιστούμε ότι η κανονική έκδοση του αυτοκινήτου έχει απόδοση 790 ίππους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμα πιο εντυπωσιακή αναμένεται η νέα έκδοση της 812 Superfast

Αναβάθμιση σε κινητήρα, αναρτήσεις και πλαίσιο

Είναι επίσης σχεδόν σίγουρο ότι θα υπάρξει αναβάθμιση σε αναρτήσεις και φρένα, ενώ το πλαίσιο ίσως Την Άνοιξη αναμένεται η νέα έκδοση της 812αποκτήσει πιο αιχμηρή γεωμετρία για τις ανάγκες της πίστας. Η Ferrari 812 θα έχει ειδική σήμανση Versione Speciale με αρίθμηση σε κάθε αυτοκίνητο, ενώ δεν αποκλείεται η έκδοση να αποκτήσει την κωδική ονομασία GTO όπως είχε γίνει το 2012 με την 599 GTO.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ίσως αυτό το 812 να είναι η τελευταία φορά που θα δούμε μοντέλο της Ferrari με τον V12 κινητήρα στο εμπρός μέρος, καθώς η εταιρεία βαδίζει προς τη νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην Πολωνία έγιναν τα αποκαλυπτήρια της νέας Alfa Romeo F1

Στη Ferrari ετοιμάζουν ένα συγκλονιστικό αυτοκίνητο

Ακούστε το νέο μοτέρ της Ferrari F1

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης