Η Skoda, θέλοντας να γιορτάσει την “εποχή της ηλεκτροκίνησης”, παρουσίασε μια νέα έκδοση του κορυφαίουΜαντέψτε πόσα μοντέλα θα κατασκευαστούν; 1.895!  της μοντέλου Enyaq iV. Την ονομάζει Founders Edition και το όνομα δεν είναι καθόλου τυχαίο καθώς έχει να κάνει με την ίδρυση της φίρμας το 1895 ως Laurin και Klement.

Το ιδιαίτερο αυτό Enyaq iV θα είναι διαθέσιμο σε δύο χρωματισμούς έναν ασημί (Arctic Silver) και έναν μαύρο (Black Magic), ενώ θα διαθέτει μερικά μοναδικά χαρακτηριστικά όπως το ειδικό σήμα στα εμπρός φτερά, τις ζάντες 21 ιντσών και τους φουσκωμένους προφυλακτήρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον μαύρο χρωματισμό είναι σαφώς πιο premium με σπορ πινελιές.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά θα είναι δανεισμένα από την έκδοση iV 80

Στο κομμάτι του ηλεκτροκινητήρα, το Enyaq iV Founders Edition είναι εξοπλισμένο με το σύστημα του iV 80 Είναι εξοπλισμένο με σύστημα E-Call για αυτόματη ειδοποίηση ατυχήματος. το οποίο αποδίδει 204 ίππους. Η μπαταρία των 82 kWh είναι ικανή να προσφέρει αυτονομία 530 χιλιομέτρων, ενώ οι επιδόσεις είναι εντυπωσιακές με τα 0-100 Km/h να έρχονται σε 8,2 δευτερόλεπτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου συναντάμε μια αριθμημένη πλάκα με το νούμερο του μοντέλου, αλουμινένια πετάλια και μαύρα δερμάτινα καθίσματα με καφέ λεπτομέρειες. Είναι επίσης εξοπλισμένο με αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός και πίσω, κάμερα οπισθοπορείας, ασύρματο σύστημα φόρτισης του smartphone και σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί. Η τιμή του μοντέλου αναμένεται να είναι 54.500€ και θα βγουν στην παραγωγή μόλις 1.895 μονάδες.

Στο πολυτελές τιμόνι υπάρχει αριθμημένο πλακίδιο για το κάθε Enyaq.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέο ηλεκτρικό SUV Coupe από τη Skoda με αυτονομία 535 χιλιομέτρων

Οδηγούμε τη νέα Skoda Fabia λίγο πριν έρθει στην Ελλάδα

Εντυπωσίασαν τα SKODA WRC2 και WRC3 στο ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης