Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά στο ανανεωμένο Nissan X-Trail, το οποίο θα έρθει στην Ελλάδα τους επόμενους μήνες, αφορά στους… τεράστιους χώρους που διαθέτει.

Τόσο οι εμπρός όσο και οι πίσω επιβάτες θα νιώσουν σαν βασιλιάδες ενώ ένα σημαντικό στοιχείο που δίνουν έμφαση όσοι θέλουν να αποκτήσουν ένα μεγάλο όχημα ελευθέρου χρόνου (SUV), όπως είναι το X-Trail έχει να κάνει με τον χώρο αποσκευών.

Δείτε πόσο μεγάλοι είναι οι χώροι στο ανανεωμένο Nissan X-Trail

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Και 7-θέσιο
Στην έκδοση με τις πέντε θέσεις (το X-Trail πωλείται και σε έκδοση με 7 θέσεις), ο χώρος αποσκευών στο ανανεωμένο X-Trail, Ο χώρος αποσκευών με ριγμένα καθίσματα φτάνει σχεδόν τα 2.000 λίτρα!έχει μεγαλώσει κατά 15 λίτρα φτάνοντας πλέον τα 565. Το νούμερο είναι εντυπωσιακό και μεγαλώνει ακόμα περισσότερο στην περίπτωση που η πίσω σειρά καθισμάτων πέσει.

Όπως θα δείτε και στο σχετικό video, τα καθίσματα πέφτουν πολύ απλά και γρήγορα ενώ δημιουργείται ένας μεγάλος χώρος που αγγίζει τα 1.996 λίτρα.

Ιδανικό για περιπτώσεις που ο ιδιοκτήτης του θέλει να μεταφέρει ογκώδη αντικείμενα αλλά δεν θα μπορούσε να το κάνει με ένα απλό αυτοκίνητο.

Το ανανεωμένο Nissan X-Trail θα έρθει στην Ελλάδα του επόμενους μήνες

Το X-Trail είναι το μεγάλο SUV στην γκάμα της Nissan

Άνετα μετατρέπεις το χώρο αποσκευών σε... κρεβάτι!

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης