Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Το Speedcar Xtrem είναι ένα μονοθέσιο όχημα που έχει κατασκευαστεί για το χώμα.

Σκοπός του είναι να προσφέρει μέγιστη οδηγική απόλαυση σε αυτόν που θα καθίσει πίσω από το τιμόνι του και είναι σίγουρο πως θα το πετύχει αρκεί κάποιος να το… δοκιμάσει.

Το απόλυτο παιχνίδια για μεγάλα παιδιά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μοτέρ από μοτοσυκλέτα

Εφοδιάζεται με κινητήρα μοτοσυκλέτας και έχει επιδόσεις που θα ζήλευαν ακόμα και τα… super car.
Η ιπποδύναμη αγγίζει τα 132 άλογα…
Το συγκεκριμένο που είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε στη χωμάτινη πίστα «Διαδρόμιο» στο Σπαθοβούνι (μετά την Κόρινθο με κατεύθυνση προς Τρίπολη) εφοδιάζεται με κινητήρα από Suzuki GSX-R χωρητικότητας 600 κ.εκ., έχει βάρος 312 κιλά και αποδίδει 132 ίππους.

Βάζουμε το τιμόνι και ετοιμαζόμαστε για γρήγορες βόλτες...

Φοβερές επιδόσεις

Εντυπωσιακά είναι τα νούμερα των επιδόσεων καθώς το 0-100 επιτυγχάνεται σε 3,2 δευτερόλεπτα ενώ μπορεί να φτάσει σε τελική ταχύτητα ακόμα και τα 185 χλμ./ώρα!

Το κιβώτιο είναι σειριακό 6 σχέσεων, η Όταν ένα τόσο μικρό όχημα πιάνει τα 100 σε 3,2 δευτ. τα λόγια είναι περιττά….ανάρτηση αποτελείται από διπλά ψαλίδια, αμορτισέρ ρυθμιζόμενα 3 σημείων ενώ τα φρένα είναι της Brembo, στοιχεία που το καθιστούν ως ένα κορυφαία παιχνίδι. Χαρακτηριστικό του Speedcar XTREM είναι η σωληνωτή κατασκευή του που έχει φτιαχτεί από χρωμομολυβδένιο για να αντέχει και να προστατεύει τον οδηγό.  

Να σημειώσουμε πως τα συγκεκριμένα οχήματα τα εισάγει η εταιρεία Speedcar Greece που ανήκει στην Πλειάδες Motors και είναι η ίδια που φέρνει και τα αυτοκίνητα της Subaru. Η τιμή του αγγίζει τα 24.000 ευρώ.

Δείτε το video που φτιάξαμε με το Speedcar XTREM και αφήστε τη φαντασία σας να ταξιδέψει

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης