Για μία ακόμα φορά οι φήμες αναζωπυρώθηκαν όσον αφορά την πώληση της Ducati από το Volkswagen Group. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα έχουμε αναμόχλευση του συγκεκριμένου θέματος, ωστόσο αυτήν τη φορά είχε να κάνει περισσότερο με την Lamborghini και λιγότερο με την Ducati. Επειδή όμως η Ducati στα χαρτιά ανήκει στην Lamborghini οι φήμες δεν άργησαν να ανάψουν.

Το Diavel Lamborghini Edition είναι το πιο πρόσφατο δημιούργημα της Ducati

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και η Bentley στο παιχνίδι

Τις φήμες ενίσχυσε η κίνηση του VW Group να συμπεριλάβει στην ομπρέλα της Audi, την Bentley κάτι που θαΟ “εξηλεκτρισμός” της VW βάζει σε σκέψεις το Group ξεκινήσει από τον Μάρτιο του 2021 δημιουργώντας μια ηλεκτρική βάση με την βρετανική φίρμα. Αυτό έβαλε σε σκέψεις το συμβούλιο της VW να βάλει προς πώληση την Lamborghini αφού στόχος της είναι ξεκάθαρα πλέον να στραφεί προς την “καθαρή” μετακίνηση και όχι στα πολυτελή Ιταλικά supercars.

Οι άνθρωποι της VW πάντως και συγκεκριμένα ο CEO της εταριίας Herbert Diess αρνήθηκε τις φήμες λέγοντας πως τόσο η Lamborghini όσο και η Ducati είναι ασφαλής κάτω από την ομπρέλα της Volkswagen… τουλάχιστον για την ώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Αυτή η συνεργασία πάντως παράγει διαμάντια

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης