Το Brexit όπως φαίνεται δεν έχει σταματήσει τη Βρετανία από το να παρουσιάζει συνεχώς νέα σχέδια σε Σχεδόν 30 εκατομμύρια είναι τα οχήματα μεταφοράς σε όλο τον κόσμοόλους τους τομείς και κυρίως του αυτοκινήτου. Η Uber, ο κολοσσός αστικών μεταφορών μέσω εφαρμογής, ετοιμάζει το δικό της ηλεκτρικό αυτοκίνητο και αυτήν τη φορά αποκτά θα γίνει πραγματικότητα.

Η Uber αποφάσισε να συνεργαστεί με την Arrival, μεγάλη εταιρεία τεχνολογίας στην Αγγλία, προκειμένου μαζί να κατασκευάσουν τη δική της πρόταση στην ηλεκτρική αστική μετακίνηση. Το αυτοκίνητο θα εστιάσει στην άνεση, την ασφάλεια και την πρακτικότητα για να ταιριάξει άψογα στις ανάγκες της καθημερινότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λιτό το εσωτερικό, αλλά άνετο και "καθαρό" από όλες τις απόψεις!

Οι διαστάσεις του θα είναι παρόμοιες με του Honda e

Οι διαστάσεις του θα είναι σχετικά μικρές, θα έχει μόνο τις απαραίτητες ανέσεις στο εσωτερικό και στο τιμόνι Ένα όχημα της Uber κάνει τέσσερις φορές περισσότερα χιλιόμετρα από ένα απλό αυτοκίνητοθα έχει θέση για το smartphone. Στόχος της Uber μέχρι το 2025 όλοι οι οδηγοί της στη Βρετανία να οδηγούν το Arrival Car και μέχρι το 2030 σε όλη την Ευρώπη και την Αμερική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Arrival ήδη έχει παρουσιάσει ένα φορτηγάκι, το Arrival Van, το οποίο είναι απλό σε κατασκευή, ενώ το νέο project αναμένεται να είναι έτοιμο το 2023. Τεχνικές λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, ωστόσο αυτό που περιμένουμε είναι έμφαση στην αυτονομία και όχι στις επιδόσεις.

Αυτό είναι το van της Arrival το οποίο ήδη κυκλοφορεί στην Αγγλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποια μάρκα στην Ελλάδα έχει 36 φορτιστές για ηλεκτρικά αυτοκίνητα;

Διάκριση του Honda e στο θεσμό World Urban Car of the Year

Η Lotus ετοιμάζει και ηλεκτρικό SUV!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης