Η τιμή στην Ελλάδα του νέου Jeep Wrangler με τον δίλιτρο κινητήρα

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018, 13:41
Η τιμή στην Ελλάδα του νέου Jeep Wrangler με τον δίλιτρο κινητήρα

Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       


Το θρυλικό Jeep Wrangler είναι ένα αυτοκίνητο που γράφει ιστορία στην αυτοκίνηση εδώ και δεκαετίες Οι... φόροι κάνουν τη διαφορά (δυστυχώς)και κάθε γενιά του δεν περνά ποτέ απαρατήρητη.

Ήδη το ολοκαίνουργιο Wrangler πάτησε... Ελλάδα και η πρώτη του εμφάνιση ήταν στην πρόσφατη έκθεση αυτοκινήτου.Η νέα γενιά προσφέρει καλύτερη ποιότητα κύλισης στο δρόμο...Πιστό στη σχεδίαση...

Το απόλυτο 4x4 όχημα παραμένει πιστό στην σχεδίαση, ωστόσο ενσωματώνει σύγχρονα χαρακτηριστικά που το κάνουν ακόμα πιο φιλικό στον χρήστη.

Το νέο Wrangler έχει γίνει ακόμα καλύτερο στην άσφαλτο, ενώ στο χώμα δεν χρειάζονται καν συστάσεις καθώς οι δυνατότητες του είναι γνωστές σε όλους όσους ασχολούνται με καθαρόαιμα τετρακίνητα οχήματα.

Το εσωτερικό έχει ανέβει πολύ σε ποιότητα ενώ διαθέτει όλες τις σύγχρονες ανέσεις

Από 200 έως 272 άλογα

Το Wrangler εφοδιάζεται πλέον με 2.0λιτρο κινητήρα...Το νέο Jeep Wrangler, προσφέρεται για πρώτη φορά με τον κινητήρα πετρελαίου Multijet II χωρητικότητας 2.2 λίτρων ο οποίος αποδίδει 200 ίππους (και 450Nm ροπή).

Επίσης μέσα στο 2019 θα προστεθεί στην γκάμα και ένας νέος κινητήρας turbo βενζίνης χωρητικότητας 2.0 λίτρων με 270 άλογα.

Η τιμή του στην Ελλάδα αγγίζει τις 69.900 ευρώ.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα γενιά του Jeep Wrangler πατήστε ΕΔΩJeep είναι και πάει παντού...

Η κορυφαία και ξεχωριστή έκδοση Rubicon που είδαμε στην Ελλάδα και παρουσιάστηκε στην έκθεση αυτοκινήτου αγγίζει τα 85.900 ευρώ

Δύο λεβιέδες...

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018, 14:02