Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Δύο μοντέλα που πρόκειται να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο αναμένεται να έρθουν τις επόμενες εβδομάδες στην Ελλάδα. Ο λόγος για τη νέα γενιά του Α1 αλλά και την αντίστοιχη του Q3.

Η νέα γενιά του Audi A1


Από τα 1.000 κ.εκ.

Ο βενιαμίν της Audi που ακούει στο όνομα Α1 έχει αναβαθμιστεί σε όλους τους τομείς. Πλέον διατίθεται μόνο σε πεντάθυρο αμάξωμα και μόνο με κινητήρες βενζίνης που ξεκινούν από το 1.0 λίτρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εξωτερικά, αυτό που το χαρακτηρίζει είναι η επιθετική γραμμή και κυρίως το εμπρός τμήμα, ενώ στο εσωτερικό κυριαρχεί η τεχνολογία, στοιχείο που αναζητεί πλέον ο σύγχρονος αγοραστής.

Δυνατότητες εξατομίκευσης

Το νέο Α1 προσφέρει τεράστιες δυνατότητες εξατομίκευσης, ενώ άξιο αναφοράς είναι το κόστος της διχρωμίας που επιβαρύνει τον ενδιαφερόμενο με επιπλέον 200 ευρώ. Οι τιμές του γερμανικού μοντέλου ξεκινούν από τα 19.950 ευρώ και αφορούν στην έκδοση 25 TFSI, με τον κινητήρα του 1.0 λίτρου και των 95 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων.

H νέα γενιά του Audi Q3


SUV με σπορ χαρακτηριστικά…

Η νέα γενιά του Audi Q3 ανήκει στην κατηγορία των μεσαίων SUV και έρχεται για να δείξει πόσο ωραία To Q3 θα βρίσκεται στην Ελλάδα τον Ιανουάριο…συνδυάζεται ένα όχημα ελευθέρου χρόνου με την οδηγική απόλαυση, ιδίως στις εκδόσεις που εφοδιάζονται με το σύστημα τετρακίνησης quattro. Η δεύτερη γενιά διαθέτει σπορ χαρακτηριστικά και συστήματα από μεγαλύτερα μοντέλα.

Το νέο Q3 έχει ψηφιακό πίνακα οργάνων και ένα προηγμένο multimedia σύστημα MMI με οθόνη αφής. Οι τιμές του ξεκινούν από τα 32.900 ευρώ και αφορούν στην έκδοση 35 TFSI, με τον βενζινοκινητήρα 1.5 λίτρου και των 150 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Audi A1 και Audi Q3 πατήστε ΕΔΩ

Η δεύτερη γενιά του SUV της γερμανικής φίρμαςΤο εσωτερικό του Audi Q3

Πολύ σπορ χαρακτηριστικά για το νέο Audi A1
To εσωτερικό του Audi A1

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης