Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

Οι εκπομπές ρύπων, τα απόβλητα και η ανακύκλωση οχημάτων είναι στοιχεία που επιβαρύνουν σημαντικά το Η Suzuki έχει σκοπό να μειώσει σημαντικά το οικολογικό της αποτύπωμαπεριβάλλον. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο οι αυτοκινητοβιομηχανίες προσπαθούν να διαχειριστούν όλα τα παραπάνω με στόχο να υπάρξει ένα βιώσιμο περιβάλλον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε αυτόν τον δρόμο βρίσκεται και η Suzuki, η οποία έχει στρέψει τη φιλοσοφία και τη στρατηγική εξέλιξής της, ενώ έχει θέσει σε ισχύ το «Περιβαλλοντολογικό Πλάνο Suzuki 2015», στο οποίο καταγράφονται όλες οι δραστηριότητές της με οικολογικό χαρακτήρα.

Τα απόβλητα των εργοστασίων πρέπει να μειωθούν και αυτό το έχουν καταλάβει πολύ καλά στην ιαπωνική φίρμα

Το πλάνο της Suzuki

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πλάνο της ιαπωνικής φίρμας δίνει ιδιαίτερη σημασία σε κομβικούς τομείς όπως:

1. Μείωση της θερμοκρασίας του πλανήτη – Διατήρηση βιώσιμου περιβάλλοντος. Σε αυτόν τον τομέα και μέσω της κατασκευής οχημάτων με κορυφαία, στην κατηγορία τους, υβριδική τεχνολογία που εξασφαλίζει απόδοση και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, μειώνει τις εκπομπές ρύπων CO2, αλλά και εξοικονομεί ενέργεια στην παραγωγή και κάθε μορφή εργασίας της.

2. Δίνοντας έμφαση στο τρίπτυχο των 3R Reduce-Reuse-Recycle (Μείωση – Επαναχρησιμοποίηση – Ανακύκλωση). Σε αυτήν την περίπτωση ελαχιστοποιεί τα απορρίμματα της παραγωγικής διαδικασίας χάρη στη μείωση δαπάνης των πόρων, συμβάλλοντας στις προσπάθειες ανακύκλωσης, όπως επιτάσσεται στις σύγχρονες κοινωνίες.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης