Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο η έκθεση Boyz Stuff Show και η έκθεση κλασικών και σπορ αυτοκινήτων. Μεταξύ των εκθεμάτων υπήρχε και ένα παλιό Fiat 1110 το οποίο είχε αποκτήσει ο διοργανωτής Στέλιος Κυθρεώτης, γνωστός στην Ελλάδα και ως «Κύπριος» από τους αγώνες, κυρίως, Dragster.

Ένα σπάνιο Fiat 1100 του 1956...

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συλλεκτικό μοντέλο

Το συγκεκριμένο σπάνιο Fiat μοντέλο του 1956 είχε μεταφερθεί στην έκθεση σε φάση barn find, δηλαδή σε Με αυτό το Fiat πήγαν στον γάμο τους και το είδαν δεκαετίες μετά….κατάσταση όπως το βρίσκει κάποιος σε μία αποθήκη, μετά από χρόνια.

Ένα τόσο συλλεκτικό μοντέλο ήταν λογικό να προσελκύσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών και τελικά στην έκθεση βρέθηκε και ο πρώτος ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου με την σύζυγο και τα παιδιά του.

Δεν χρειάστηκε και πολύς χρόνος για να συναντηθούν ο νέος με τον παλιό ιδιοκτήτη και να μιλήσουν για το Fiat με το οποίο ο πρώτος οδηγός είχε πάει με αυτό στο γάμο του!

Αριστερά ο Στέλιος Κυθρεώτης και δεξιά του ο πρώτος ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου Fiat

 

Θα συνεχίσει να γράφει ιστορίες

Είναι ξεκάθαρο πως τα κλασικά αυτοκίνητα κουβαλούν μαζί τους αμέτρητες ιστορίες. Τρανταχτό παράδειγμα αυτό με το Fiat 1100 που μπορεί να είναι ένα παλιό σκονισμένο και για κάποιους άχρηστο Fiat-άκι, ωστόσο για τους λάτρεις των κλασικών οχημάτων είναι ένας μεγάλος θησαυρός που όταν φτιαχτεί και πάλι θα πάρει ζωντάνια και θα συνεχίσει να γράφει ιστορίες…

πηγή πληροφοριών: car.com.cy

 

Η οικογένεια του πρώτου ιδιοκτήτη του Fiat 1100 (δεξιά ο νέος ιδιοκτήτης)Με το Fiat της φωτογραφίας πήγε στο γάμο του το ζευγάρι από την Κύπρο πριν από δεκαετίες...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης