Η SsangYong έχει βρει πλέον το δρόμο της όσον αφορά το μέλλον της καθώς το πλάνο για στροφή στα Η SsangYong ανήκει από το 2011 στην ινδική Mahindraηλεκτρικά μοντέλα αρχίζει να υλοποιείται. Η κορεάτικη φίρμα μπορεί να έχει ανακοινώσει το ηλεκτρικό της πλάνο από το 2018, ωστόσο τώρα βλέπουμε τα πρώτα δείγματα γραφής με την ανακοίνωση της κατασκευής ενός ηλεκτρικό SUV μέσα στο 2022.

Το μοντέλο της SsangYong ονομάζεται J100 και στόχος είναι να τα βάλει άμεσα με τα Skoda Enyaq και Volkswagen ID.4. Τεχνικά χαρακτηριστικά δεν έχουν ανακοινωθεί, ωστόσο το νέο μοντέλο αναμένεται να είναι αποκλειστικά ηλεκτρικό. Το μέγεθός του θα είναι ενός μεσαίου SUV, μικρότερο από το Rexton, ενώ η εταιρεία αναφέρει πως θα ετοιμάσει παράλληλα και ένα pick up φορτηγάκι στην ίδια βάση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύγχρονο SUV με δυνατότητες off-road με το πίσω μέρος να θυμίζει λίγο Land Rover.

Τα πρώτα μοντέλα θα είναι έτοιμα το 2024

Οι Κορεάτες αξιολόγησαν πολύ το ζήτημα καθώς στο τέλος του 2020 έκαναν αίτηση χρεωκοπίας και ταΤο πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της SsangYong είναι το Korando e-Motion  πράγματα δεν πήγαιναν καλά. Φήμες τους ήθελαν να κατασκευάζουν ένα νέο μοντέλο το οποίο όμως δε θα είναι αμιγώς ηλεκτρικό, αλλά υβριδικό, όπως το Korando e-Motion.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό το πλάνο όμως εγκαταλείφθηκε και τώρα η SsangYong έχει ξεκαθαρίσει πως η πλατφόρμα της θα είναι πλήρως ηλεκτρική. Η εξέλιξη του νέου J100 θα ξεκινήσει το 2022 και αναμένεται να είναι έτοιμο το 2024.

Η εξέλιξη των SUV της SsangYong θα είναι ηλεκτρική!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της SsangYong

Ποιος θα πάρει τον μεγάλο τίτλο;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης