Πολλές φορές το αυτοκίνητο έχει απασχολήσει τους ανθρώπους της τέχνης οι οποίοι μας έχουν δώσει Τα χρήματα από τη δημοπρασία θα πάνε στο σύστημα υγείας της Ελβετίας στη μάχη κατά του Covid-19μερικά σπάνια και πολύ ενδιαφέροντα έργα. Αυτήν τη φορά τροφή για τους ανθρώπους της τέχνης είναι η Porsche Taycan 4S την οποία πήρε στα χέρια του ο Richard Philips και δημιούργησε ένα πραγματικά ξεχωριστό έργο τέχνης.

Το ηλεκτρικό Taycan έγινε ο τέλειος καμβάς για τον Philips του οποίου το θέμα ήταν η φύση και φυσικά το περιβάλλον το οποίο αφήνει πίσω του ένα αυτοκίνητο με μηδενικές εκπομπές ρύπων. Το εμπρός μέρος και η οροφή της Porsche είναι καλυμμένες από τη γνωστή δημιουργία Queen of the Night του καλλιτέχνη, η οποία στο πίσω μέρος ανοίγει και εμφανίζεται ένας καταγάλανος ουρανός. Εξαιρετική είναι η λεπτομέρεια στο εμπρός μέρος καθώς η καρδιά του λουλουδιού που δεσπόζει εκεί είναι το σήμα της Porsche.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σήμα της Porsche βρίσκεται στην καρδιά του λουλουδιού

Το πνεύμα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων πάνω στην Taycan

Είναι ξεκάθαρο ότι αυτή η Porsche θα γίνει σήμα κατατεθέν για τη νέα εποχή των ηλεκτρικών αυτοκινήτων και του καθαρού περιβάλλοντος. Το έργο τέχνης δημιουργήθηκε στην Ελβετία τον Δεκέμβριο του 2020 θα βγει σε δημοπρασία στις 6 Απριλίου του 2021. Τα χρήματα που θα μαζευτούν από τη δημοπρασία θα διατεθούν στις υποδομές της Ελβετίας που ασχολούνται με την πανδημία του Covid-19.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το βίντεο της παρουσίασης του έργου του Philips

 

Αυτή η Taycan θα γίνει σήμα κατατεθέν της νέας εποχής των ηλεκτρικών αυτοκινήτων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η πιο «σκληρή» έκδοση της Porsche Taycan

Πιάνει τα 200 σε 10,8 δευτερόλεπτα η νέα Porsche 911 GT3

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης