Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ράλι Ντακάρ είναι ο σκληρότερος αγώνας αντοχής του κόσμου. Πληρώματα, ομάδες και μηχανές Αν ψάχνεις καινούργιο αυτοκίνητο σίγουρα θα κάνεις… στάση στα μοντέλα της γαλλικής φίρμαςέχουν να αντιμετωπίσουν τις πιο δύσκολες καταστάσεις, να τις ξεπεράσουν και να διακριθούν. Είναι γεγονός λοιπόν πως η νίκη σε αυτόν τον αγώνα δεν είναι ούτε τυχαία υπόθεση, ούτε εύκολη.

Φέτος η Peugeot με το δικίνητο ειδικά διαμορφωμένο 3008 ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου με οδηγό τον Κάρλος Σάινθ. Eντυπωσιακή εμφάνιση του Ισπανού που έδειξε γι’ ακόμα μία φορά τις τρομερές ικανότητες που έχει κάτω από συνθήκες τρομερής πίεσης. Κάτω από τέτοιες συνθήκες άντεξε… και το γαλλικό μοντέλο το οποίο συνεχίζει να σαρώνει σε πωλήσεις, όσον αφορά την Ευρώπη.

Το κορυφαίο σε πωλήσεις SUV της Peugeot, to 2008 'τρέχει' με μεγάλες εκπτώσεις...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκπτώσεις και δωρεάν service
Με την ευκαιρία λοιπόν της νίκης στο Ντακάρ και για να γιορτάσει με όλους τους φίλους της Peugeot και Όσο ψάχνεσαι τόσο πιο κερδισμένος θα βγαίνεις…να μυήσει και άλλους στημάρκα, η ελληνική εισαγωγική εταιρεία «τρέχει» το πρόγραμμα bonus νίκης.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα αυτό, αφορά τόσο σε εκπτώσεις που κατά μέσο όρο αγγίζουν τα 1.500 ευρώ όσο και στην συντήρηση του αυτοκινήτου που μεταφράζεται σε δύο χρόνια δωρεάν service.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μοντέλα της Peugeot πατήστε
ΕΔΩ

H Peugeot έχει ξεφύγει σχεδιαστικά και αυτό φαίνεται στα καινούργια της μοντέλα
Μπορεί να είναι δικίνητο όμως το Peugeοt 3008 κέρδισε το θρυλικό ράλι Ντακάρ!

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης