Η Jeep έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό να προσφέρει πληροφορίες για το επερχόμενο Wrangler. Η αλήθεια “Capability is a numbers game”, αναφέρει η Jeepόμως είναι ότι στις περισσότερες περιπτώσεις είναι τόσο αινιγματικό το περιεχόμενο των πληροφοριών που δεν καταλαβαίνουμε τι θέλει να πει ο… ποιητής.

Στο τελευταίο teaser της Jeep ειδικά τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο παράξενα και φτάνουν στο επίπεδο του Κώδικα Da Vinci. Έχεις λοιπόν να λύσεις το γρίφο των αριθμών 12.9, 33.6, 100:1 και 47.4 για να αποκαλύψεις αυτό που θέλει να περάσει η εταιρεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρώτη εικόνα έχει να κάνει με το 100:1.

Πρέπει να λύσεις τον γρίφο για να καταλάβεις πως θα είναι το νέο Wrangler

Το πιο εύκολο για να ανακαλύψεις είναι το 100:1 το οποίο αν όλα είναι φυσιολογικά είναι η αναλογία Τα στοιχεία πάντως είναι πολύ κοντά σε εκείνα του Rubiconανίχνευσης της ροπής ανάμεσα στους τροχούς και τον κινητήρα. Το νούμερο με το 33.6 έχει να κάνει με νερό και ίσως είναι το βάθος το οποίο μπορεί να περάσει το αυτοκίνητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 47.4 έρχεται σε μια εικόνα με κλίση, κάτι που σημαίνει ότι ίσως να αναφέρεται στην ικανότητα αναρρίχησης του Jeep. Τέλος, το 12.9 είναι και το πιο δύσκολο. Ίσως, είναι η απόσταση από το έδαφος, αλλά παραμένει αινιγματικό για όλους. Το νέο Wrangler ακόμα δε γνωρίζουμε πότε θα παρουσιαστεί, αλλά περιμένουμε με ενδιαφέρον το επόμενο teaser της εταιρείας για να ανακαλύψουμε ακόμα περισσότερα για το μοντέλο.

Το 33.6 έχει να κάνει με το νερό.

Πιθανότερο το 12.9 να είναι η απόσταση από το έδαφος!

Το 47.4 έχει να κάνει με την αναρρίχηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποιο είναι το νέο σχέδιο απόκτησης για τα νέα Jeep «Unlimited»

Τα αξεσουάρ που κάνουν τη διαφορά στα Jeep Wrangler και Gladiator

Ατρόμητο στα δύσκολα το νέο Jeep Wrangler 4xe ακόμη και με την ηλεκτροκίνηση

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης