Το νέο Fiat 500X Dolcevita αποκτά οροφή και ένα εντυπωσιακό νέο χρωματισμό τον οποίο η Fiat ονομάζει Η οροφή μπορεί να κλείσει ακόμα και σε ταχύτητες 100Km/h!Yaght Club Capri. Πρόκειται για μια premium έκδοση του δημοφιλούς SUV της ιταλικής φίρμας το οποίο έρχεται με άρωμα θάλασσας και μεσογείου και πινελιές ελληνικών νησιών.

Πέρα από τον εντυπωσιακό νέο χρωματισμό, η Fiat προσφέρει στο 500X ηλεκτρικό σύστημα αναδίπλωσης της οροφής το οποίο είναι ικανό σε 15 δευτερόλεπτα να προσφέρει απίθανη θέα στον ουρανό. Το εσωτερικό είναι πολύ ευρύχωρο, ενώ η πολυτέλεια δε λείπει με ξύλινη επένδυση στο ταμπλό και στο μοχλό ταχυτήτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άψογο φινίρισμα με αισθητική που θυμίζει... Αιγαίο.

Έρχεται με κινητήρες βενζίνης και diesel

Στην έκδοση Yaght Club Capri, εκτός από την αισθητική του αναβάθμιση, συναντάμε και σημαντικά συστήματαΗ Fiat προσφέρει και σύστημα φίλτρου καμπίνας Mopar υψηλής απόδοσης. ασφάλειας. Ένα από αυτά είναι το Traffic Sign Recognition το οποίο έχει τη δυνατότητα να “διαβάζει” τις πινακίδες οδικής σήμανσης και να παρέχει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο στον οδηγό. Σημαντικό είναι και το σύστημα Lane Assist το οποίο διορθώνει την πορεία του αυτοκινήτου σε περίπτωση μη ηθελημένης αλλαγής λωρίδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στους κινητήρες το 500X Yaght Club Capri έρχεται σε δύο εκδόσεις. Η μια είναι με τον κινητήρα 1.3 λίτρων βενζίνης ο οποίος αποδίδει 150 ίππους και η δεύτερη έρχεται με τον γνωστό πετρελαιοκινητήρα 1.6 λίτρων ο οποίος αποδίδει 130 ίππους και 320Nm ροπής.

Πολυτέλεια στο εσωτερικό με χρήση ξύλου στο ταμπλό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτή η Alfa Romeo θα σε κάνει να χάσεις τον ύπνο σου

Η Fiat δίνει δώρα στους πιο «φιλικούς» οδηγούς

Πότε θα δούμε το νέο Fiat Punto;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης