Οι πρώτες εικόνες από δοκιμές για τη νέα σειρά 7 της BMW διέρρευσαν στο διαδίκτυο. Πρόκειται για το Στο εσωτερικό θα υπάρχει η διπλή οθόνη αφής TFT των 12,3 ιντσώνμοντέλο με το οποίο η γερμανική φίρμα θα τα βάλει με το καταπληκτικό EQS της Mercedes, το Audi e-Tron GT και φυσικά όλα τα υπόλοιπα premium ηλεκτρικά μοντέλα των εταιριών.

Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι από τις φωτογραφίες είναι το εμπρός μέρος το οποίο δεν μοιάζει με κανένα άλλο μοντέλο που μας έχει παρουσιάσει φέτος η BMW. Η μάσκα έχει πολύ μικρότερες γρίλιες εμπρός, ενώ όλο το εμπρός μέρος είναι πολύ πιο αεροδυναμικό. Το πίσω μέρος από την άλλη είναι πιο συμβατικό με διαφορετικό προφυλακτήρα και μικρές αλλαγές στα φωτιστικά σώματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε τέσσερις εκδόσεις θα βγαίνει η σειρά 7 το 2022, μία από τις οποίες θα είναι ηλεκτρική

Ηλεκτροκινητήρας απόδοσης 530 ίππων

Ο κινητήρας της σειράς 7 θα είναι ίδιος με το σύστημα της iX3. Αποτελείται από δύο ηλεκτροκινητήρες, έναν Όλα τα συστήματα θα διαθέτουν το eDrive τελευταίας γενιάς της BMWστον πίσω και έναν στον εμπρός άξονα, με συνολική απόδοση 530 ίππων. Η αυτονομία αναμένεται επίσης να είναι μεγάλη φτάνοντας τα 480 χιλιόμετρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η BMW ανακοίνωσε πάντως πως η σειρά 7 θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί και κινητήρες εσωτερικής καύσης, ενώ θα είναι διαθέσιμη και έκδοση Plug-In-Hybrid. Το ηλεκτρικό BMW 7 θα είναι έτοιμο μέσα στο 2022.

Μικρές αλλαγές στο πίσω μέρος, μεγάλες αλλαγές στο εμπρός μέρος...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ντριφτάροντας στο χιόνι με τη BMW M3

Η νέα BMW 320 e καίει κάτω από 2 λίτρα καυσίμου

Η ισχυρότερη BMW της ιστορίας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης