Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα ακόμα μοντέλο της BMW είναι πλέον γεγονός και έρχεται να καλύψει ένα ακόμα (μικρό) κενό, Έρχεται τον Μάρτιο και… προκαλεί η BMW X2ανάμεσα στην Χ1 και τη X3.

Τουλάχιστον έτσι μαρτυρά το όνομα που είναι το… Χ2 γιατί στην πραγματικότητα η Χ2 είναι μικρότερη της Χ1 και κάτι ανάμεσα σε Σειρά 1 και Χ1 με σπορ χαρακτηριστικά και σύγχρονη σχεδίαση που αναζητά πλέον μεγάλη μερίδα του αγοραστικού κοινού.

Η ολοκαίνουργια BMW X2

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Με σπορ διαθέσεις
Εξωτερικά οι σπορ γραμμές δείχνουν και το στόχο που έχουν βάλει οι Γερμανοί που έχει να κάνει με το H νέα BMW X2 σε κερδίζει με το καλημέρα!ηλικιακά μικρό κοινό. Μεγάλη μάσκα, φώτα LED και μεγάλοι αεραγωγοί δείχνουν τον άγριο χαρακτήρα του μοντέλου ενώ οι γραμμές του και ιδίως αυτές στην πίσω κολώνα θυμίζουν έντονα hatchback υπερυψωμένο αμάξωμα.

Εσωτερικά κυριαρχεί η πολυτέλεια και ο σπορ χαρακτήρας ενώ βασίζεται στα γνωστά πρότυπα των μοντέλων τη BMW. Ξεχωρίζει η μεγάλη οθόνης αφής (ανάλογα με την έκδοση) που μέσα από αυτή ο οδηγός συνδέει το κινητό του, ακούει μουσική κ.ά.

Το λόγότυπο της μάρκας στην πίσω κολώνα

Από 1.500 κ.εκ.
Από πλευράς κινητήρων η X2 θα είναι διαθέσιμη και με τον τρικύλινδρο βενζίνης 1.5 λίτρων με τους 136 Εκδόσεις για όλα τα γούστα…ίππους (θα υπάρχει και 1.5 diesel με 116 ίππους) ενώ θα υπάρχουν και άλλες πιο δυνατές εκδόσεις με κορυφαία όλων την έκδοση M με τον κινητήρα των 2.0 λίτρων και τους 300 ίππους!

Προς το παρόν δεν έχουν ανακοινωθεί οι τιμές, κάτι που αναμένεται να κάνει τις επόμενες ημέρες η εισαγωγική εταιρεία.

Η Χ2 θα κάνει... παιχνίδι και θα προβληματίσει πολύ κόσμο που θέλει να αγοράσει αυτοκίνητο της συγκεκριμένης κατηγορίας

To μήκος της Χ2 αγγίζει τα 4,36 μέτρα
Το πίσω μέρος του γερμανικού μοντέλου

Συνδυασμός Σειράς 1 και Χ1...
Πολυτέλεια και σπορ χαρακτηριστικά κυριαρχούν στην καμπίνα
Η πίσω σειρά καθισμάτων
Ο χώρος διαμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης