Η Ford Performance αποφάσισε να δώσει… γεύση στο νέο της εκπληκτικό Mustang Mach-E αφήνοντας δύοΠοιο είναι πιο καυτό, η σάλτσα ή το αυτοκίνητο; ειδικούς να φτιάξουν την κατάλληλη καυτερή σάλτσα που να ταιριάζει με το αυτοκίνητο. Την ειδική έκδοση 1400Χ του Mach-E των 1.400 ίππων πήρε στα χέρια του ο δοκιμαστής της Ford Vaughn Gittin Jr. ο οποίος παρέα με τον ειδικό στις καυτερές σως και youtuber Sean Evans ανέλαβαν τη δύσκολη δουλειά της δημιουργίας της σάλτσας.

Μπορεί η σως να ήταν καυτή, αλλά το Mustang είναι σίγουρα πιο καυτό!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Mach-E 1400X διαθέτει 7 ηλεκτροκινητήρες!

Οδηγώντας και ντριφτάροντας το αυτοκίνητο στην πίστα Charlotte Motor Speedway, οι δύο λάτρεις της Και φανταστείτε ότι αυτό το Mach-E είναι τετραθέσιοπεριπέτειας αποφάσισαν ότι η καυτερή σως θα έπρεπε να έχει ένταση στο τέλος, υπέροχη γεύση στην αρχή και στη γλώσσα σου να μένει η υφή της λάβας! Αυτό μπορεί να το καταλάβει κάποιος από τα δάκρυα στα μάτια των δύο δοκιμαστών καθώς η σως είναι πραγματικά πολύ καυτερή.

Πάντως, η Mustang Mach-E δε σταμάτησε να χαρίζει αδρεναλίνη και θέαμα σε εκείνους και εμάς. Δεν ξέρω για τη σως, αλλά σίγουρα αυτό το ηλεκτρικό αυτοκίνητο θα θέλαμε να το δοκιμάσουμε…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρακολουθείστε την πρωτότυπη αυτή… συνταγή

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H Ford Mustang Mach-E πουλάει σαν «ζεστό ψωμάκι»

Πόσες γυναίκες βρίσκονται πίσω από την εξέλιξη της ηλεκτρικής Mustang Mach-E;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης