Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Η σελίδα στο Facebook με την ονομασία «Κόντρες – Dragster in Greece» είναι από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα (με πάνω από 41.000 μέλη) που ασχολείται με ένα από τα αγαπημένα χόμπι των φίλων της ταχύτητας.

Καθημερινά οι διαχειριστές αλλά και οι εγγεγραμμένοι χρήστες ανεβάζουν θέματα και video δημιουργώντας πολλές συζητήσεις γύρω από το χώρο των βελτιώσεων και όχι μόνο.

Στην τελική ευιθεία βρίσκεται το Dyno_Day_5

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για 5η χρονιά…

Η μεγαλύτερη δυναμομέτρηση στη Β. ΕλλάδαΌπως όμως φαίνεται οι συζητήσεις δεν μένουν μόνο στο… πληκτρολόγιο καθώς για 5η συνεχή χρονιά η σελίδα διοργανώνει τη μεγαλύτερη σε αριθμό δυναμομέτρηση που γίνεται στην Ελλάδα.

Ο λόγος για το Dyno_Day_5, ένα θεσμός που έχουν λατρέψει οι φίλοι του αυτοκινήτου και αποτελεί ίσως το μεγαλύτερο γεγονός της Μακεδονίας που αφορά στον συγκεκριμένο κλάδο.


Μέσα Νοεμβρίου

Το Dyno_Day_5 είναι προγραμματισμένο για το διάστημα 17-18 Νοεμβρίου και οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές από την 1η Νοεμβρίου.

Οι μετρήσεις των… αλόγων θα γίνουν στις εγκαταστάσεις της Theodoridis Tuning και συγκεκριμένα στο ιδιόκτητο Mustang Dynamometer, ενώ θα υπάρξουν πολλά δώρα αλλά και εκπλήξεις…

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για να κλείσετε θέση πατήστε ΕΔΩ

 

Όσοι συμμετάσχουν θα... δέσουν τα οχήματά τους και θα λάβουν τον τελικό αριθμό ίππων που έχει!
Όπως βλέπετε θα είναι πολλά τα άλογα...

Η ομάδα των δυναμομετρήσεων είναι έτοιμη και όπως βλέπετε... γυαλίζει το μάτι τους!

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης