Η MG, παρ΄ ότι έχει στραφεί προς την ηλεκτρική τεχνολογία στα νέα της αυτοκίνητα, δεν παραλείπει να Από το 2007 η MG ανήκει στην κινεζική Nanjing Automobile.παρουσιάζει καινούριες εκδόσεις στα σημαντικά της υπάρχοντα μοντέλα. Οι εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από την MG έχουν να κάνουν με μια νέα, γρήγορη έκδοση του sedan της «6» με την κωδική ονομασία «XPower».

Το λογότυπο XPower δεν είναι τυχαίο στην γκάμα της MG καθώς τη δεκαετία του 2000 η εταιρεία ονόμασε έτσι ένα από τα κορυφαία της σπορ αυτοκίνητα το οποίο ήταν εφοδιασμένο με V8 κινητήρα. Τώρα η πρώην βρετανική και νυν κινεζική φίρμα ετοιμάζει ένα MG 6 XPower το οποίο θα έχει εξαιρετικές επιδόσεις και επιθετική εμφάνιση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο MG 6 XPower είναι προορισμένο για την κινεζική αγορά.

Μοιάζει με το αγωνιστικό MG 6 του Πρωταθλήματος Τουρισμού

Εξωτερικά το XPower είναι ξεκάθαρα προσανατολισμένο στο κομμάτι των επιδόσεων με νέους αεραγωγούςΤο MG XPower SV του 2003 είχε κινητήρα V8 της Ford με απόδοση 320 ίππους. στο καπό, σπόιλερ στο κάτω μέρος, μεγάλη αεροτομή πίσω και μεγάλους τροχούς. Το χρώμα του είναι μαύρο και πράσινο (Racing Green), ενώ στο εσωτερικό έχουμε επίσης αλλαγές που προσδίδουν πιο σπορ χροιά στο αυτοκίνητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το MG 6 που κυκλοφορεί τώρα είναι εξοπλισμένο με έναν τετρακύλινδρο τούρμπο κινητήρα 1.5 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 180 ίππους και 285 Nm ροπής. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το μηχανικό σύνολο που θα κινεί το XPower, ωστόσο αναμένεται να είναι πιο ισχυρό και σίγουρα με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Η MG, παρ΄ όλα αυτά, δεν κρύβει ότι το μέλλον της είναι ηλεκτρικό, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να δούμε και ηλεκτρική έκδοση του 6 στο μέλλον, μαζί με τα E-Motion και Cyberster, που έχει ήδη ανακοινώσει.

Στο πίσω μέρος υπάρχει και διαχύτης για αυξημένη κάθετη δύναμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η εντυπωσιακή επιστροφή της MG

Τρομερή συλλογή θρυλικών Group B σε δημοπρασία

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης