Η συνεργασία της BMW με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP συνεχίζεται και φέτος με το βαυαρικόΗ Mercedes και η Aston Martin στη Formula 1, η BMW στο MotoGP. εργοστάσιο να προμηθεύει τα βοηθητικά αυτοκίνητα του θεσμού με τη νέα σειρά M. Από το 1999 η BMW αποτελεί τον επίσημο συνεργάτη του κορυφαίου πρωταθλήματος μοτοσικλέτας στον κόσμο και φέτος θα διαθέσει τρία από τα καινούρια της μοντέλα.

Το βασικό μοντέλο της σειράς θα είναι η επιβλητική BMW M5 CS η οποία αποτελεί και το βαρύ πυροβολικό του εργοστασίου. Μαζί της θα είναι η M3 και η M4 Coupe που θα συμπληρώνουν την γκάμα. Το διαφορετικό στη φετινή σεζόν είναι ότι τα αυτοκίνητα δεν θα έχουν τον κλασικό αγωνιστικό χρωματισμό της BMW, αλλά έχουν επιλεγεί ειδικά χρώματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διακριτικό το χρώμα της M3 αλλά άκρως επιθετική σχεδίαση.

Στον στόλο επίσης οι M8, X5M και η M1000RR

Η M3 θα εμφανίζεται σε βαθύ γκρι, η M4 Coupe σε κίτρινο (Sao Paolo) ενώ η M5 CS θα εμφανίζεται σε ένα H M3 CS είναι εξοπλισμένη με ειδική εξάτμιση τύπου F1.βαθύ πράσινο. Μαζί με τα νέα BMW θα είναι στις πίστες και οι M8 CS και M8 CS Gran Coupe, συν ένα X5 M, το οποίο θα είναι το Ιατρικό Αυτοκίνητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η BMW αναφέρει πως όλα τα μοντέλα που θα ακολουθήσουν το πρωτάθλημα είναι ειδικά σχεδιασμένα για να αντεπεξέλθουν στις αυξημένες απαιτήσεις πίστας. Φυσικά, από τις πίστες του MotoGP δεν θα λείπει η επιβλητική M1000RR μοτοσικλέτα της BMW η οποία θα αποτελεί την επίσημη μοτοσικλέτα του πρωταθλήματος.

Ο πιο εντυπωσιακός χρωματισμός ανήκει στη M4 Coupe.

Στην περίπτωση της M5 CS έχουν αφαιρεθεί τα πίσω καθίσματα και έχουν αντικατασταθεί από roll cage.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διαλέξτε χρώματα για τις υπέροχες BMW M3 και M4

Πόσο καλή είναι η νέα BMW Σειρά 1;

Για να υπάρχουν αυτοκίνητα BMW M πρέπει να φτιάχνονται ηλεκτρικά αυτοκίνητα!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης