Τα χνάρια του Enzo Ferrari δείχνει να ακολουθεί η Scuderia Cameron Glickenhaus. Ο μικρός Το 007S πιθανώς να είναι διαθέσιμο και στην Ευρώπηκατασκευαστής αγωνιστικών αυτοκινήτων της κατηγορίας Le Mans, συνεχίζει τις δοκιμές του νέου πρωτότυπου SCG 007 LMH με το οποίο θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής (WEC) με τη συμπαράσταση της Motul, ωστόσο έχει στρέψει το ενδιαφέρον της και σε μια έκδοση δρόμου.

Η Glickenhaus ανακοίνωσε μέσω των social media πως ετοιμάζει μια έκδοση δρόμου του περίφημου αγωνιστικού της αυτοκινήτου το οποίο θα ονομάζεται 007S. «Το 007S θα είναι άμεσα συνδεδεμένο με το αγωνιστικό αυτοκίνητο, αλλά θα χρειαστούν κάποιες απαραίτητες αλλαγές για να μπορεί να οδηγηθεί σε δημόσιους δρόμους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην έκδοση LMH το αγωνιστικό θα έχει απόδοση 870 ίππους, στην έκδοση δρόμου 1.400!

Τριθέσιο θα είναι το 007S της Glickenhaus

Το 007S αναμένεται να είναι τριών θέσεων, όπως οι McLaren της δεκαετίας του ΄90. Η απόδοση του κινητήρα Θα μπορεί να κάνει 100 γύρους στην πίστα και να επιστρέψει οδηγώντας στο σπίτι!θα είναι 1.400 ίπποι, το βάρος του 1.270 κιλά και τα αεροδυναμικά βοηθήματα θα είναι αυτούσια από το LMH αγωνιστικό. Οι αναρτήσεις θα είναι ρυθμιζόμενες, ενώ θα είναι εφοδιασμένο με ειδικούς γρύλους για γρήγορη αλλαγή ελαστικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Glickenhaus αναμένεται να κατασκευάσει 24 μοντέλα με την τιμή τους να είναι κοντά στα 2.000.000€.

Απολαύστε έναν γύρο στην πίστα της Vallelunga με τη βοήθεια της Motul

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αξεπέραστος ήχος από τον V8 του Glickenhaus Le Mans by Motul

Νέα συνεργασία της Motul με την Glickenhaus

Motul και Suzuki ενώνουν τις δυνάμεις τους ξανά στο MotoGP

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης