Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε προσωρινή αναστολή της παραγωγής οχημάτων και κινητήρων στη Ευρώπη προχώρησε η Ford   Η Ford θέλει να συμβάλλει στον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού…ανταποκρινόμενη στις αυξανόμενες επιπτώσεις του κορωνοϊού. Το μέτρο ισχύει από σήμερα Πέμπτη 19 Μαρτίου και θα παραμείνει σε ισχύ για όσο χρειαστεί.

Το μέτρο αυτό ακολουθεί τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στην Ευρώπη που έχουν στο επίκεντρό τους την επιδημία του κορωνοϊού την ώρα που ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων έχει αυξηθεί σημαντικά τις τελευταίες ημέρες. Η απόφαση της Ford να σταματήσει προσωρινά την παραγωγή θα συμβάλει στις προσπάθειες περιορισμού της εξάπλωσης του ιού.

Οι πωλήσεις σε πολλές χώρες έχουν σταματήσει μαζί και οι παραγωγές στα ευρωπαικά εργοστάσια της Ford....

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σταμάτησαν οι προμηθευτές εξαρτημάτων

Οι προμήθειες εξαρτημάτων στα εργοστάσια παραγωγής της Ford στην Ευρώπη διακόπηκαν με αυξανόμενο ρυθμό την ώρα που οι πωλήσεις οχημάτων σε ολόκληρη τη βιομηχανία μειώθηκαν, ενώ ταυτόχρονα πολλές αντιπροσωπείες σε αρκετές χώρες αναγκάστηκαν να αναστείλουν τις πωλήσεις τους.

Ωστόσο, οι υπηρεσίες συντήρησης των οχημάτων θεωρείται σημαντική κοινωνική ανάγκη και οι αντιπροσωπείες της Ford συνεχίζουν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε ολόκληρη την ήπειρο.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης