Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η RCH Automotive είναι μία εταιρεία που δραστηριοποιείται στην κατασκευή και παραγωγή οχημάτων. Έχει έδρα στην Κατερίνη και το 95% των αυτοκινήτων που παράγει τα διαθέτει στο εξωτερικό.

Προς το παρόν η γκάμα με τα μοντέλα που κατασκευάζει εφοδιάζονται με κινητήρες εσωτερικής καύσης και συγκεκριμένα βενζίνης.

Ένα από τα μοντέλα της RCH Automotive...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Εντός του 2020

Ωστόσο ο επικεφαλής της Ηλίας Γαγανέλης βλέποντας το μέλλον, ετοιμάζει νέα προϊόντα που θα ακολουθούν Η RCH Automotive είναι μία ελληνική εταιρεία που ξέρει να δημιουργεί…την τάση της εποχής και αυτό έχει να κάνει με την ηλεκτροκίνηση.  

Για αυτό το λόγο, πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε στο εξωτερικό για να συζητήσει το ενδεχόμενο παραγωγής ηλεκτρικού αυτοκινήτου και μάλιστα εντός του 2020. Το θέμα έχει πάει ένα βήμα παραπέρα καθώς, και σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, ήδη έχει συζητήσει ακόμα και τον τρόπο που θα πάρει έγκριση τύπου για να μπορεί το νέο μοντέλο να κυκλοφορεί κανονικά.

Αυτό που θα περιμένουμε είναι να μάθουμε πότε θα ξεκινήσει η παραγωγή, πόση θα είναι η χωρητικότητα των μπαταριών και σε ποιες εκδόσεις θα είναι διαθέσιμο.

 

Ο επικεφαλής της RCH Automotive Ηλίας Γαγανέλης έχει ήδη έτοιμο το project και αυτό που μένει είναι να το υλοποιήσει...

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης