Αποστολή στη Λισαβόνα: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Στην Ελλάδα η κρίση δεν λέει να κοπάσει και αυτό δεν σημαίνει πως κάποιοι έχουν σηκώσει τα χέρια Όταν έχεις τον τρόπο να βάζεις τα… γυαλιά στους ξένους!ψηλά και… περιμένουν κάτι να αλλάξει. Από μόνοι τους προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και, όπως αποδεικνύεται στην πράξη, το πετυχαίνουν βάζοντας τα γυαλιά σε κάθε Ευρωπαίο!

Τρανταχτό παράδειγμα αυτό της μάρκας Jeep, η οποία στην Ελλάδα συνεχίζει να διατηρεί πολύ υψηλά ποσοστά και να αυξάνει συνεχώς τα μερίδια αγοράς. Καθόλου τυχαία και τα λόγια του γενικού διευθυντή της Jeep Europe Dante Zille, ο οποίος κατά τη διάρκεια της πανευρωπαϊκής παρουσίασης της νέας γενιάς Compass εκθείασε την ελληνική εισαγωγική εταιρεία.


Δείτε τι δήλωσε στο zougla.gr ο γενικός διευθυντής της Jeep Hellas Ανδρέας Σουλουτζιδάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ελλάδα… σαρώνει

Το zougla.gr βρίσκεται στην παρουσίαση του Compass που διεξάγεται στη Λισαβόνα και απαθανάτισε Η άνοδος το πρώτο τρίμηνο άγγιξε το 50%…τη διαφάνεια που δείχνει και τα μεγαλεία της Ελλάδας!

Την ώρα λοιπόν που στην Ευρώπη η αύξηση των πωλήσεων το 2016 συγκριτικά με το 2015 άγγιξε το 19%, στην Ελλάδα το ποσοστό αυτό έφτασε το 44%.

Ακόμα πιο εντυπωσιακά είναι τα ποσοστά το πρώτο τρίμηνο του 2017. Στην Ευρώπη η άνοδος ήταν 2,4% και στην Ελλάδα 50%…

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο Jeep Compass πατήστε ΕΔΩ

Το νέο Jeep Compass παρουσιάζεται αυτές τις ημέρες στη Λισαβόνα και έρχεται στην Ελλάδα σε περίπου έναν μήνα...

Το zougla.gr με απεσταλμένο τον υπογράφοντα Βασίλη Σαρημπαλίδη βρίσκεται στην Πορτογαλία για την παρουσίαση της νέας γενιάς του Jeep Compass

Η διαφάνεια που έδειξε στην παρουσίαση που έκανε ο Γενικός Διευθυντής της Jeep Europe Dante Zille αποδεικνύει την κατακόρυφη άνοδο των πωλήσεων της μάρκας στην Ελλάδα συγκριτικά με την Ευρώπη...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης