Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H BMW Σειρά 3 είναι ένα από τα πιο πετυχημένα, ίσως και το πιο πετυχημένο μοντέλο, στην premium Η 3άρα συνεχίζει να γράφει ιστορία…κατηγορία. Κυκλοφορεί στους δρόμους από το 1975 και έκτοτε έχουν παραχθεί έξι γενιές.

Πλέον ήρθε η ώρα για την 7η που είναι ήδη διαθέσιμη και στην ελληνική αγορά με ακόμα πιο premium χαρακτήρα αλλά και τεχνολογίες που ανεβάζουν πολύ τον πήχη.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μερικές από τις αλλαγές που έχει η νέα γενιά της BMW Σειράς 3 συγκριτικά με την 6η γενιά...

 

Φουλ από πολυτέλεια…

Εξωτερικά ο χαρακτήρας ακολουθεί τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της μάρκας ενώ εσωτερικά η πολυτέλεια, Το επίπεδο έχει ανέβει κατακόρυφα…οι καλύτεροι χώροι αλλά και η σύγχρονη τεχνολογία είναι μερικά από τα στοιχεία που σε κάνουν να αναρωτιέσαι αν βρίσκεται σε μεγαλύτερο αυτοκίνητο.

Η ψηφιακή τεχνολογία έχει κάνει αισθητή την παρουσίαση της και είναι κάτι που το εισπράττεις με το που θα καθίσεις στη θέση του οδηγού.

 

Οι εκδόσεις, οι τιμές και τα... άλογα από τη νέα Σειρά 3 της BMW

 

Και έκδοση «M»

Η νέα γενιά είναι διαθέσιμη με κινητήρες βενζίνης και diesel με ιπποδυνάμεις που ξεκινούν από τα 150 και φτάνουν τα 374 άλογα. Η τελευταία αφορά στην έκδοση Μ η οποία μαζί με την Plug in hybrid θα κάνουν την εμφάνισή τους το καλοκαίρι.

Οι τιμές ξεκινούν από 42.400 ευρώ.

 

Δείτε όλες τις εκδόσεις της νέας 3άρας και αναλυτικά τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά πατώντας ΕΔΩ

 

Πολύ επιβλητική η νέα BMW Σειρά 3

Χαρακτηριστικές γραμμές 3άρας...

Οθόνη αφής υψηλής ευκρίνειας στην κεντρική κονσόλα...Το εσωτερικό του γερμανικού μοντέλου...Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης