Μπορεί η Alpine να έχει στρέψει την προσοχή της στην ηλεκτροκίνηση και να ετοιμάζει μια γκάμα δυναμικών Ο κινητήρας προέρχεται από τη Renault Sportαυτοκινήτων για τα επόμενα χρόνια, ωστόσο δεν παραλείπει να μας δώσει ειδικές εκδόσεις του εξαιρετικού της A110S.

Η τελευταία περιορισμένη έκδοση του A110 ονομάζεται Legende GT 2021 και από το όνομα και μόνο αντιλαμβάνεστε πως πρόκειται για μια πολυτελή έκδοση. Είναι διαθέσιμη σε δύο χρωματισμούς, Mercury Silver και Abyss Blue. Στην ασημένια έκδοση βρίσκουμε καθίσματα μαύρα της Sabelt ενώ στην μπλε έκδοση έχουμε καφέ καθίσματα της Sabelt.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκλεπτυσμένο μοντέλο το Legende GT 2021 θα βγει σε μόλις 300 μονάδες.

Ζάντες με τεχνολογία Formula 1

Πανέμορφοι είναι οι τροχοί των 18 ιντσών οι οποίοι έχουν πολλαπλές ακτίνες και έχουν την κωδική ονομασία Μόλις 300 Legende GT θα κατασκευαστούν για την αγορά της ΕυρώπηςGrand Prix, ενώ από μέσα μπορείς να διακρίνεις τις χρυσές δαγκάνες των φρένων. Τα πίσω φωτιστικά σώματα είναι ημιδιαφανή, ενώ το βάρος του GT είναι στα 1.134 κιλά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κινητήρας είναι ένας 4κίλυνδρος τούρμπο 1,8 λίτρων με απόδοση 290 ίππους. Η επιτάχυνση είναι εντυπωσιακή καθώς τα πρώτα 100Km/h έρχονται σε 4,4 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 250 Km/h. Η τιμή του Legende GT είναι στα 72.000€ και θα κατασκευαστούν μόλις 300 μοντέλα για την Ευρώπη.

Το εσωτερικό έγινε πιο πολυτελές, αλλά δεν άλλαξε σχεδιασμό σε σχέση με το A110S.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αλλαγή ονόματος για τη Renault Sport

Το νέο μονοθέσιο του Fernando Alonso

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης