Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήταν Δεκέμβριος του 2013 όταν ο αντιπρόεδρος της General Motors, Steve Girsky, σόκαρε με τις δηλώσεις του αναφέροντας πως το 2016 η Chevrolet αποχωρεί από την Ευρώπη. Τα… χρόνια πέρασαν, Αυτή τη στιγμή υπάρχουν στην Ελλάδα αυτοκίνητα Chevrolet σε στοκ προς πώληση, σε καλές τιμέςτο 2016 ήρθε και η αμερικάνικη μάρκα σταμάτησε τις εξαγωγές στην Γηραιά Ήπειρο, κατ’ επέκταση και στην Ελλάδα.

Στόχος της Chevrolet είναι να εξοικονομήσει σχεδόν 1 δισεκατομμύριο δολάρια, τόσο όσο κόστιζε η μάρκα στην μαμά εταιρεία για να δραστηριοποιείται στην Ευρώπη.  Εξαίρεση αποτελεί το ξεχωριστό brand name Corvette που συνεχίζει κανονικά να πωλείται.

Μόνο η Corvette θα πωλείται επίσημα στις αγορές της Ευρώπης...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτοκίνητα στοκ και σε καλές τιμές…
Όσον αφορά την ελληνική αγορά, οι εισαγωγές έχουν σταματήσει, ωστόσο υπάρχει ακόμα ένα μικρό στοκ αυτοκινήτων που είναι προς διάθεση και σε καλές τιμές. Από εκεί και πέρα, η εξυπηρέτηση στο service γίνεται κανονικά ενώ συνεχίζεται κανονικά και η διάθεση των ανταλλακτικών, κάτι που θα συνεχίσει να γίνει και τα επόμενα χρόνια.

Αξίζει να αναφερθούμε και στις πωλήσεις της Chevrolet στην Ελλάδα, που τα τελευταία χρόνια ήταν αρκετές. Χαρακτηριστικές είναι οι 469 μονάδες που διατέθηκαν την περασμένη χρονιά στη χώρα μας από ένα αγοραστικό κοινό που ήξερε πως η μάρκα θα σταματήσει να πουλά αυτοκίνητα.

 
Η Chevrolet είναι μία μάρκα που πήγαινε αρκετά καλά στην ελληνική αγορά και σίγουρα η απόφαση να σταματήσει δεν άρεσε σε πολύ κόσμο...
Το Chevrolet Trax ήταν το πιο πρόσφατο SUV της μάρκας. Το ίδιο κυκλοφορορεί και ως Opel Mokka...

       

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης