Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Ένα ακόμα σημαντικό αθλητικό γεγονός διεξάγεται την ερχόμενη Κυριακή 3 Μαΐου και δεν είναι άλλο από τον 4ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας στον οποίο θα τρέξουν χιλιάδες κόσμου. Ο αγώνας θα χωριστεί Στον αγώνα αντοχής θα υπάρχουν κατηγορίες, 21.5, 5, 3 και 1 χιλιομέτρου… σε κατηγορίες και χιλιόμετρα, ανάλογα με τις αντοχές και στόχους του κάθε συμμετέχοντα.

Συγκεκριμένα θα υπάρχει η μεγάλη κατηγορία του Ημιμαραθωνίου όπου οι αθλητές θα καλύψουν 21.5 χλμ. ενώ θα υπάρξουν και αποστάσεις των 5 και 3 χιλιομέτρων. Ξεχωριστή εκδήλωση αυτή του αγώνα των AMEA και Special Olympics απόστασης 1.000 μέτρων που θα συμμετάσχουν αθλητές ΑΜΕΑ και  Special Olympics ανεξαρτήτου ηλικίας.

Ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 3 Μαίου...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η BMW κοντά στους αθλητές…
Για δεύτερη συνεχή χρονιά ως κύριος χορηγός του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας, είναι το BMW Group Hellas που δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία στον αθλητισμό και στο αθλητικό ιδεώδες. Η εταιρεία θα Το ομάδα BMW Team αριθμεί 140 μέλη!!! διαθέσει πλήθος οχημάτων για τις ανάγκες μετακίνησης των διοργανωτών, με το ηλεκτρικό i3 να έχει το δικό του πρωταγωνιστικό ρόλο ενώ δεν θα λείψει και η ανανεωμένη Σειρά 1.

Η BMW Hellas δεν μένει μόνο στη χορηγία αλλά έχει φτιάξει και την δική της αγωνιστική ομάδα δρόμου. Η ομάδα αριθμεί 140 μέλη, αποτελείται από εργαζόμενους της εταιρίας, συνεργάτες, φίλους της μάρκας και δημοσιογράφους και προπονείται υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση της Μαρίας Πολύζου, πρωταθλήτριας και πρέσβειρας Μαραθωνίου δρόμου.

Αναμνηστική φωτογραφία από την τελευταία προπόνηση μελών του BMW Team πριν τον Ημιμαραθώνιο...
Η πρωταθλήτρια μαρία Πολύζου προσπαθεί να βγάλει... selfie στην τελευταία προπόνηση της ομάδας στο ΟΑΚΑ...
Σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου η marketing manager της BMW Νοέλ Σακελλαροπούλου τόνισε πως μέσα από την BMW Team, σκοπός της εταιρείας είναι να προάγει την άσκηση, την υγεία και την καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους...
Η ανανεωμένη Σειρά 1 της BMW θα κάνει δυναμική εμφάνιση στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας...
    

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης