Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η BMW είναι εδώ και αρκετά χρόνια ο επίσημος συνεργάτης του MotoGP όσον αφορά τα οχήματα ασφαλείαςΌλα τα αυτοκίνητα ασφαλείας είναι βασισμένα σε μοντέλα παραγωγής με πολύ μικρές αλλαγές για χρήση πίστας. στις πίστες. Φέτος μάλιστα παρουσίασε μια καινούρια σειρά αυτοκινήτων βάζοντας στο στόλο της τις M3 με χρώμα γκρι (Frozen Dark Grey), Μ4 σε ένα εντυπωσιακό κίτρινο (São Paulo Yellow), ενώ υπάρχει και το βαρύ πυροβολικό που είναι η M5 CS στο βαθύ πράσινο (Frozen Deep Green).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για πρώτη φορά το 2021 η BMW τοποθέτησε στη σειρά οχημάτων ασφαλείας του MotoGP και μια μοτοσικλέτα. Πρόκειται για την κορυφαία superbike της φίρμας, την M1000RR η οποία κόβει την ανάσα. Με κινητήρα ημι-αγωνιστικό απόδοσης 215 ίππων και τα περισσότερα εξαρτήματα από ανθρακονήματα, η M1000RR είναι ικανή να τα βάλει με τα “τέρατα” των τεσσάρων τροχών στις πίστες του παγκοσμίου.

Με το M4 των σχεδόν 500 ίππων κάνει ότι θέλει στην πίστα!

Η BMW κλείνει φέτος 20 χρόνια συνεργασίας με το MotoGP

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η BMW M λοιπόν αποφάσισε να κάνει ένα όμορφο βίντεο με πολλή δράση και θέαμα. Τα γυρίσματα έγινανΠρόσφατα στο στόλο της BMW M προστέθηκε η ηλεκτρική i4 M50 για το πρωτάθλημα MotoE. στην πίστα Austin του Τέξας κατά τη διάρκεια του αγωνιστικού τριημέρου για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP και δείχνουν την M1000RR να τα βάζει με την M4. Οι κλίσεις της μοτοσικλέτας και τα ντριφτ του αυτοκινήτου είναι άκρως εντυπωσιακά και δείχνουν τις δυνατότητες των οχημάτων της BMW στο μέγιστο βαθμό – πάντα φυσικά σε ασφαλές περιβάλλον και από έμπειρους οδηγούς αγώνων.

Θυμίζουμε επίσης ότι στο στόλο της BMW M για το MotoGP έχει προστεθεί η εκπληκτική M8 Cometition Coupe και M8 Competition Grand Coupe, ενώ το ρόλο του ιατρικού αυτοκινήτου έχει αναλάβει η X5 M.

Απολαύστε το θέαμα των κορυφαίων BMW M σε τέσσερις και δύο τροχούς.

 

Στο στόλο της BMW για το MotoGP υπάρχει και το ηλεκτρικό i4 M50 για το πρωτάθλημα MotoE.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με 21 αγώνες το αγωνιστικό ημερολόγιο MotoGP 2022

Σκληρή τιμωρία σε αναβάτη Moto3 για πρόκληση ατυχήματος

MotoGP Αμερικής: Ισοπεδωτικός ο Marc Mrquez κέρδισε άνετα στο Austin

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης