Η Bentley δεν είναι ξένη στο Pikes Peak καθώς έχει αγωνιστεί πολλές φορές στον διάσημο αγώνα ανάβασης Υπερηχητικό Continental με βιοκαύσιμα!των ΗΠΑ. Μάλιστα κατέχει το ρεκόρ του ταχύτερου SUV και του ταχύτερου αυτοκινήτου παραγωγής που έχει διανύσει τη διαδρομή των 20 χιλιομέτρων και των 156 στροφών.

Αυτή τη φορά η Bentley βάζει ακόμα έναν στόχο καθώς θα κατέβει στην κατηγορία Time Attack 1 με ένα πολύ ξεχωριστό μοντέλο της. Πρόκειται για το Continental GT3 Pikes Peak, μια ειδική έκδοση του αυτοκινήτου παραγωγής το οποίο θα οδηγήσει ο Rhys Millen. Το ρεκόρ στην κατηγορία το κατέχει η Porsche 911 GT2 RS με οδηγό τον David Donner με χρόνο 9:36.559 και αυτό θα προσπαθήσει να ξεπεράσει η Bentley.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Bentley αναφέρει πως αυτή είναι η μεγαλύτερη αεροτομή που έχει μπει ποτέ σε αυτοκίνητό της. Την πιστεύουμε!

Η Continental θα χρησιμοποιήσει e-Fuels στο Pikes Peak

Πώς θα το πετύχει αυτό; Εξοπλίζοντας το Continental με έναν πανίσχυρο κινητήρα 4.0 λίτρων με τούρμπο με Τα βιοκαύσιμα ίσως σώσουν τους αγώνες αυτοκινήτου κρατώντας χαμηλά τους ρύπους.το σημαντικότερο ίσως στοιχείο να είναι ότι θα αγωνιστεί χρησιμοποιώντας βιοκαύσιμα! Το GT θα είναι ακραία γρήγορο, αλλά ταυτόχρονα οι ρύποι του θα είναι κατά 85% μειωμένοι σε σχέση με ένα αντίστοιχο supercar με κανονικό καύσιμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Bentley έχει βάλει στόχο το 2023 να έχει όλα της τα μοντέλα υβριδικά, ενώ με τη βοήθεια της Porsche θα συνεχίσει να πειραματίζεται στα e-Fuels προκειμένου να τα βάλει για τα καλά στη ζωή μας μέχρι το 2030.

Ο διάσημος αγώνας Pikes Peak θα πραγματοποιηθεί στο Κολοράντο των ΗΠΑ τον Ιούνιο.

Τα αεροδυναμικά βοηθήματα είναι τεραστίων διαστάσεων πάνω στο GT.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκπληκτικό ρολόι με την υπογραφή της Bentley

H Bentley φτιάχνει τον δικό της ουρανοξύστη

Αυτή η Bentley είναι μία και μοναδική

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης