Η GTO Engineering, εταιρεία η οποία ειδικεύεται στην κατασκευή ειδικών εκδόσεων αυτοκινήτων της Ferrari με έδρα την Αγγλία, είναι έτοιμη να παρουσιάσει ένα νέο αυτοκίνητο με την κωδική ονομασία Moderna. Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο με ρετρό αισθητική το οποίο έχει στόχο να αναβιώσει το εικονικό Ferrari 250 GTO της δεκαετίας του 1960.

Το Moderna είναι αφιερωμένο στις Ferrari του 1960...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τεχνικά στοιχεία δεν έχουν γίνει γνωστά

Το Moderna πάντως θα είναι ένα εντελώς νέο αυτοκίνητο κατασκευασμένο στο χέρι και με όλα του τα κομμάτια Χειροποίητος θα είναι μέχρι και ο κινητήρας V12φτιαγμένα στο εργοστάσιο της GTO. Ακόμα και ο κινητήρας θα είναι εξελιγμένος από την εταιρεία, χωρίς όμως να έχουμε περισσότερα στοιχεία παρά μόνο ότι θα είναι V12 και η απόδοσή του θα είναι μεγαλύτερη από το ιστορικό Ferrari 250 GTO. Το κιβώτιο ταχυτήτων πάντως θα είναι μηχανικό 6τάχυτο.

Το βάρος του Moderna αναμένεται να είναι κάτω από έναν τόνο χάρη στο αλουμινένιο πλαίσιο, ενώ από τις εικόνες φαίνεται η οροφή που είναι διπλή, οι γρίλιες στα πλαϊνά του αυτοκινήτου και οι 4 απολήξεις της εξάτμισης. Το σημαντικό είναι ότι η τιμή του θα είναι μικρότερη από το να αγοράσεις ένα γνήσιο 250 GTO της δεκαετίας του ’60!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πανέμορφο σχέδιο, ελπίζουμε να βγει και στο κόκκινο της Ferrari

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H Ferrari στην κορυφαία κατηγορία των αγώνων αντοχής

Ειδική έκδοση για πίστα της Ferrari 812

H ιστορική Morgan αναβιώνει τo V8 GTR

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης