Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Honda στηρίζει την ακαδημία Η Honda στηρίζει τα μελλοντικά ταλέντα της ΚΑΕ  Παναθηναϊκός… μπάσκετ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods. Με αυτόν τον τρόπο θέλει να συμβάλει στην προσπάθεια της ομάδας που έχει καταφέρει να κατακτήσει έξι ευρωπαϊκούς τίτλους.
   
H ακαδημία του Παναθηναϊκού διοργάνωσε πρόσφατα στο ΟΑΚΑ ένα event αφιερωμένο στους χορηγούς της, όπου τους δόθηκε η δυνατότητα να διεξαγάγουν διάφορες παράλληλες εκδηλώσεις με δραστηριότητες και διαγωνισμούς για τους νεαρούς αθλητές.

Μαντέψτε πόσα... μπαλόνια βρίσκονται στο εσωτερικό του Jazz... H απάντηση στο κείμενο!

Η δύναμη των ονείρων…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ήταν χαρακτηριστικές οι δηλώσεις της Marketing Manager της Όταν έχεις όνειρα και στόχους, πρέπει να προσπαθείς και να επιμένεις για να πετύχεις…εταιρείας Μαρίας Κατσαρέα, η οποία ανέπτυξε στους μαθητές της ακαδημίας τη φιλοσοφία και τους στόχους της Honda, που στηρίζεται στη δύναμη των ονείρων (The Power of Dreams που είναι και το σλόγκαν), στην επιμονή, στην προσπάθεια και στην ανατρεπτική σκέψη, πράγματα που έχει στο μυαλό του κάθε αθλητής.

Στο πλαίσιο αυτών των εκδηλώσεων η Honda παρουσίασε το μικρότερο μέλος της οικογενείας της, το Jazz, το γέμισε με πράσινα μπαλόνια και ζήτησε από τους νεαρούς αθλητές της ακαδημίας μπάσκετ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods να «μαντέψουν» πόσα μπαλόνια (107) χωρούν στο εσωτερικό του, το οποίο έχει συνολικό αποθηκευτικό χώρο με πεσμένα τα καθίσματα μέχρι την οροφή 1.314 λίτρα.

Για να δείτε την γκάμα των μοντέλων της Honda πατήστε ΕΔΩ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης