Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν από λίγες ημέρες η ελληνική εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Lamborghini έφερε στην Ελλάδα την ολοκαίνουργια Huracan EVO.

Πρόκειται για μία εξελιγμένη Huracan που φέρει στοιχεία από την εκρηκτική Perfomante, αλλά καταφέρνει να συνδυάζει την επιπλέον δύναμη και το καλύτερο κράτημα με την άνεση και τη φιλικότητα στον χρήστη. Ένα «πάντρεμα» που αναζητεί ο σύγχρονος οδηγός ενός super car, ο οποίος θέλει να κάνει χρήση του οχήματός του ακόμα και σε καθημερινή βάση.

Lamborghini Huracan EVO σε ελληνικό έδαφος...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε λευκό χρώμα

Η τελική της ταχύτητα αγγίζει τα 325χλμ./ώραΗ συγκεκριμένη που ήρθε στην Ελλάδα είναι σε λευκό χρώμα και συνδυάζεται με μπορντό εσωτερικό.

Πίσω από τις δύο θέσεις βρίσκεται ο V10 κινητήρας των 5.2 λίτρων, ο οποίος πλέον αποδίδει 640 ίππους και παράγει 600Nm ροπής.

Στη γλώσσα των αριθμών το 0-100 επιτυγχάνεται σε 2,9 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική της ταχύτητα αγγίζει τα 325 χλμ./ώρα.

Αλλαγές στο πίσω μέρος, με τις δύο μεγάλες απολήξεις εξάτμισης να βγάζουν... μάτι

Συστήματα για πιο ευχάριστη οδήγηση

Η Huracan EVO εφοδιάζεται με το σύστημα ελέγχου LDVI (Lamborghini Dinamica Veicolo integrate) που περιλαμβάνει ενεργητική τετραδιεύθυνση, ειδικά αμορτισέρ, σύστημα διαχείρισης της ροπής κ.ά.

Από εκεί και πέρα, ο οδηγός έχει στη διάθεσή του τρία προγράμματα οδήγησης (Strada, Sport και Corsa) και επιλέγει αυτό που θέλει ανάλογα με τις ανάγκες και… ορέξεις του.

Ο κινητήρας αποδίδει πλέον 640 ίππους

Εξωτερικές και εσωτερικές αλλαγές

Η σχεδίαση έχει και αυτή μικρές αλλαγές, όπως η εμπρός μάσκα, οι εισαγωγές αέρα που έχουν μεγαλώσει, αλλά και το πίσω μέρος με τις δύο απολήξεις εξάτμισης, τον διαχύτη κ.ά.

Εσωτερικά ξεχωρίζει η προσθήκη της οθόνης αφής στην κεντρική κονσόλα και φυσικά η ποιότητα κατασκευής.

Δείτε στο παρακάτω video την πρώτη καινούργια Lamborghini Huracan EVO που ήρθε στην Ελλάδα

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης