Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Ο… μάγος των αλόγων και της βελτίωσης στην Ελλάδα ακούει στο όνομα Σπύρος Πανόπουλος και μόνο Τα… άλογα ανεβαίνουν επικίνδυνα σε αυτήν τη Lamborghini!τυχαία δεν μπορούν να θεωρηθούν τα project που… σκέφτεται και υλοποιεί.

Μέσα από την εταιρεία του, την Extreme Tuners, τα αυτοκίνητα απολαμβάνουν τη φροντίδα του και οι ιπποδυνάμεις εκτοξεύονται για να φτάσουν σε απίστευτα υψηλά επίπεδα.

Η Lamborghini Huracan είναι ένα από τα θέματα που τον απασχολούν πολύ τους τελευταίους μήνες, καθώς έχει σκοπό να τη φτάσει 3.500 άλογα! Το νούμερο μπορεί να ακούγεται εξωπραγματικό, αλλά με τις γνώσεις που έχει και το πάθος που τον διακρίνει τίποτα δεν θεωρείται απίθανο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το video με τη δυναμομέτρηση της Lamborghini…


Στα 1.300 και συνεχίζει…

Προς το παρόν, η πράσινη Huracan ανέβηκε στο δυναμόμετρο και… δέθηκε για να μετρηθεί. Το Ο τελικός στόχος για τη συγκεκριμένη Huracan είναι να φτάσει τα 1.500 άλογα…αποτέλεσμα ήταν πέρα για πέρα ικανοποιητικό, καθώς με νορμάλ βενζίνη το εντυπωσιακό super car έδειξε 1.070 άλογα με πίεση 7 psi (1.300 στον στρόφαλο).

Το επόμενο βήμα και όπως η ίδια η εταιρεία αναφέρει, είναι να τοποθετηθεί πολλαπλή εισαγωγή και με χρήση αγωνιστικής βενζίνης να μετρηθεί και πάλι στο δυναμόμετρο. Το πότε θα γίνει θα το μάθουμε σύντομα.

To σίγουρο είναι πως το project συνεχίζεται…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης