H Rimac είναι μία εταιρεία από την Κροατία η οποία δραστηριοποιείται στην κατασκευή hyper cars αλλά και εξέλιξη διαφόρων μερών αυτοκινήτου! Κοιτάζοντας κανείς και μόνο τις φωτογραφίες καταλαβαίνει για Η Rimac δραστηριοποιείται στην αυτοκινητοβιομηχανία ενώ κατασκευάζει και ηλεκτρικά hyper carsτι αυτοκίνητα πρόκειται, με την σχεδίαση αλλά και τις επιδόσεις να προκαλούν πανικό!

Είναι χαρακτηριστικά τα στοιχεία του πρώτου μοντέλου της Rimac με την ονομασία Concept One (και S στην αγωνιστική του εκδοχή) όπου η ιπποδύναμη του ηλεκτρικού αυτοκινήτου των 1.088 ίππων δίνει τη δυνατότητα στον οδηγό να πιάσει τα 100 από στάση σε 2.6 δευτερόλεπτα ενώ μπορεί να αγγίξει σε τελική τα 355 χλμ./ώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο μοντέλο που σχεδιάζει θα ονομάζεται Concept Two και θα αποκαλυφθεί την επόμενη χρονιά.

Πάρτε μία γεύση από την Rimac automobiles…

Επενδύουν σε ανθρώπινο δυναμικό οι Κροάτες
Προς το παρόν το Concept Two βρίσκεται σε στάδιο εξέλιξης ενώ την ίδια ώρα η μάρκα επενδύει όχι H χρηματοδότηση 30 εκατ. ευρώ άνοιξε θέσεις εργασίας στην κροατική εταιρεία…μόνο σε τεχνολογία αλλά και σε ανθρώπινο δυναμικό. Να σημειώσουμε πως πρόσφατα υπήρξε συμφωνία με κινεζικό fund προκειμένου να πέσουν στην εταιρεία δεκάδες εκατομμύρια ευρώ…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτός είναι και ο λόγος που η Rimac αναζητά 100 υπαλλήλους προκειμένου να καλύψει θέσεις σε διάφορους τομείς, όπως μηχανικοί, σχεδιαστές ακόμα και… ψήστες!

Η Rimac έχει έδρα το Ζάγκρεμπ και αυτή τη στιγμή απασχολεί 250 εργαζόμενους, όπου ο μέσος όρος ηλικίας είναι τα 29 έτη. Να σημειώσουμε πως η κροατική εταιρεία δεν κατασκευάζει μόνο τα δικά της αυτοκίνητα αλλά συνεργάζεται και με άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες.  


Για να δείτε περισσότερα και να στείλετε το βιογραφικό σας πατήστε
ΕΔΩ

Το Rimac Concept One
Η σχεδίαση του ηλεκτρικού μοντέλου είναι... διαστημική!
Το εσωτερικό του μοντέλου...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης