Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

Στο Μιλάνο και συγκεκριμένα το χρονικό διάστημα 5-6 Οκτωβρίου η Abarth θα γιορτάσει με τους φίλους της μάρκας τα 70ά της γενέθλια. Στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί το παρών θα δώσουν όλα τα αυτοκίνητα παραγωγής, η νέα σειρά 595, όπως και τα αγωνιστικά μοντέλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μαθήματα οδήγησης…

Στην εκδήλωση, η οποία θα πλαισιωθεί από μια σειρά παράλληλων δραστηριοτήτων, οι κάτοχοι Abarth θα Σε όλη την Ευρώπη υπάρχουν 111.000 μέλη… Abarthμπορούν να οδηγήσουν τα αυτοκίνητά τους, αλλά και να δοκιμάσουν τα νέα μοντέλα της μάρκας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, εκπαιδευτές της Abarth θα τους δίνουν οδηγίες, ώστε να αξιοποιήσουν στο μέγιστο τις επιδόσεις των οχημάτων τους, ενώ ένα ειδικά διαμορφωμένο αυτοκίνητο θα χρησιμοποιηθεί ώστε το κοινό να εκπαιδευτεί στο πώς θα πρέπει να αντιδρά σε περίπτωση που το πίσω μέρος του οχήματός του χάσει απότομα την πρόσφυση.

Να σημειώσουμε πως σε ευρωπαϊκό επίπεδο υπάρχουν 74 επίσημα Club φίλων της μάρκας, αριθμός αυξημένος κατά 80% σε σχέση με το 2016. Συνολικά στην Ιταλία αυτή η κοινότητα απαριθμεί περισσότερα από 5.000 μέλη, ενώ σε όλη την Ευρώπη περισσότερα από 111.000 μέλη.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης