Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο μέλος της οικογένειας Bentley ονομάζεται Bentayga. Πρόκειται για ένα επιβλητικό όχημα ελευθέρου χρόνου που έχει συζητηθεί πάρα πολύ πριν καλά καλά περάσει τη γραμμή παραγωγής. Το Αν έχεις τα χρήματα μπορείς να οδηγήσεις από τους πρώτους στον κόσμο τη νέα Bentayga και μάλιστα στο χιόνι! βρετανικό… super car αλλά σε μέγεθος SUV, θα έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσουν φίλοι και λάτρεις της μάρκας στην άκρη του Αρκτικού κύκλου στις αρχές του 2016.

Σε μία πολύ μεγάλη παγωμένη επιφάνεια η οποία μετατρέπεται σε ειδικά διαμορφωμένη πίστα, οι άνθρωποι της Bentley μαθαίνουν στους ενδιαφερόμενους την μαγεία της οδήγησης στο χιόνι με μοντέλα της μάρκας.

Είναι από τις εκδηλώσεις που συγκεντρώνουν ανθρώπους που θέλουν να ζήσουν το κάτι διαφορετικό και φυσικά με μοναδικά αυτοκίνητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο παρακάτω video μπορείτε να πάρετε μια μικρή… γεύση από αυτά που θα ζήσουν όσοι θα συμμετέχουν στο Power on Ice 2016

Εμπειρία ζωής…
Φέτος, η έκπληξη ακούει στο όνομα Bentayga, γεγονός που σημαίνει πως όσοι εκδηλώσουν ενδιαφέρον θα είναι και από τους πρώτους στο κόσμο που θα βρεθούν πίσω από το τιμόνι της. Όχι, απλά να την οδηγήσουν αλλά να την… λιώσουν και να πάνε τέρμα γκάζι μαθαίνοντας ταυτόχρονα και μυστικά γρήγορης οδήγησης στο χιόνι και στον πάγο από ειδικούς εκπαιδευτές.

Η συμμετοχή σε τέτοια.. παιχνίδια μπορεί να κοστίζει πολύ, ωστόσο γι’ αυτούς που διαθέτουν τα χρήματα (πάνω από 10.000 ευρώ) θα την χαρακτηρίζαμε ως εμπειρία ζωής..


Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και να για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε
ΕΔΩ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης