Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Η ήττα στον τελικό του Final 4 της Euroleague κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης πίκρανε τους παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι δεν κατάφεραν να σηκώσουν το βαρύτιμο τρόπαιο για 4η φορά στην ιστορία Γλυκόπικρη γεύση η… ήττα από την Ρεάλ Μαδρίτης; τους. Κάποιοι το πήραν κατάκαρδα, κάποιοι άλλοι πιο… χαλαρά, ωστόσο η παρουσία και μόνο μίας ελληνικής ομάδας στον τελικό θεωρείται τεράστιο επίτευγμα.

Για τον Γιώργο Πρίντεζη, η ήττα σαφώς και άφησε μία πικρή γεύση αλλά όπως φαίνεται σήμερα το… βράδυ η ψυχολογία του θα αλλάξει προς το καλύτερο!!! Αιτία, το αγαπημένο του αυτοκίνητο, ένα Nissan GT-R το οποίο θα παραλάβει σε λίγες ώρες καθώς τις ημέρες που έλειπε στην Μαδρίτη βρισκόταν στο συνεργείο για το προβλεπόμενο service.

Στην κεντρική αντιπροσωπεία των αυτοκινήτων Nissan βρήκαμε το επιβλητικό super car του Γιώργου Πρίντεζη...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καθαρόαιμο super car…
Το εντυπωσιακό αυτοκίνητο, του οποίου έχει αλλάξει και χρώμα (το έχει κάνει ανθρακί ματ από άσπρο) απαθανάτισε σήμερα το μεσημέρι ο φακός του zougla.gr στην κεντρική αντιπροσωπεία των αυτοκινήτων Nissan, που βρίσκεται στην λεωφόρο Αθηνών. Ακριβώς δίπλα στην κεντρική είσοδο ήταν  Με τέτοιο.. εργαλείο σου αλλάζει αμέσως η διάθεση. Ακόμα και εάν έχεις χάσει το ευρωπαικό κύπελλο…
αδύνατο να μην το κοιτάξεις καθώς ο παίκτης της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού το διατηρεί σε.. τέλεια κατάσταση. Να σημειώσουμε πως το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει δεχτεί και βελτιώσεις και αγγίζει τα 800 σχεδόν άλογα, ενώ για όσους δεν γνωρίζουν ο Γιώργος Πρίντεζης είναι λάτρης της ταχύτητας ενώ το έχει δοκιμάσει ακόμα και σε αγώνες dragster.

Έτσι λοιπόν με την… παραλαβή του σήμερα το βράδυ, είναι σίγουρο πως θα ξεπεράσει πιο γρήγορα την πίκρα από την μη κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου. Μία βόλτα με τον ιαπωνικό πύραυλο και οι σκέψεις του είναι σίγουρο ότι θα αλλάξουν….

Διαβάστε επίσης: Πού έκανε κόντρες με Nissan 800 ίππων ο Πρίντεζης του Ολυμπιακού;

 

 
Το αμάξι του παίκτη της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού είναι από τα πλέον χαρακτηριστικά...
Το συγκεκριμένο Nissan GT-R αγγίζει σχεδόν τους 800 ίππους...
Το σύστημα πέδησης δείχνει και αυτό ετοιμοπόλεμο...
Από όποια πλευρά και να κοιτάξεις το ανθρακί ματ GT-R του Πρίντεζη δείχνει (και είναι) κακό...
Η συγκεκριμένη αεροτομή  θα παράγει μεγάλη κάθετη δύναμη...
Από τα πιο γρήγορα Nissan GT-R στην Ελλάδα...

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης