Το νέο BMW i8 είναι για πολλούς το αυτοκίνητο του μέλλοντος. Είναι με λίγα λόγια αυτό που δείχνει το πως θα είναι αρκετά μοντέλα σε λίγα χρόνια. Συνδυασμός μικρού κινητήρα με ηλεκτροκινητήρα αλλά με απόδοση υψηλή και ταυτόχρονα χαμηλή κατανάλωση. Είναι ένα αυτοκίνητο που ήδη πωλείται στην Ελλάδα σε τιμή κοντά στα 180.000 ευρώ.

Το BMW i8 δείχνει πως θα είναι το μέλλον σε πολλά αυτοκίνητα... (φωτογραφία & κεντρική: Γιώργος Καραγιωργάκης)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χωρίς φόρους!
Αρκετοί θα σκεφτούν πως ένα τέτοιο αυτοκίνητο θα επιβαρύνεται με υπέρογκους φόρους ενώ ο ιδιοκτήτης του θα πληρώνει ένα κάρο… χρήματα για τέλη κυκλοφορίας και φόρο πολυτελούς διαβίωσης. Στην πραγματικότητα όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει καθώς το BMW i8 είναι ένα υπερσύγχρονο αυτοκίνητο που στην πράξη αλλάζει όλα όσα.. φανταζόμαστε απλά και μόνο κοιτάζοντάς το!

Στην πράξη λοιπόν, τα μόλις 49 γραμμάρια CO2 που εκπέμπει το γερμανικό μοντέλο στο περιβάλλον το κατατάσσουν στην κατηγορία των οχημάτων που δεν επιβαρύνονται με τέλη κυκλοφορίας! Από εκεί και πέρα, το μηχανικό σύνολο των 1.500 κ.εκ. είναι τόσο.. μικρό που και σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει επιβάρυνση με φόρο πολυτελούς διαβίωσης!!!

Τόσο απλά…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Διαβάστε επίσης: BMW i8: Οδηγούμε το αυτοκίνητο του μέλλοντος στην… Ελλάδα!

Διαβάστε επίσης: BMW i8: Απίστευτος συνδυασμός επιδόσεων – κατανάλωσης – σχεδίασης…

Ούτε τέλη κυκλοφορίας, ούτε... φόρος πολυτελούς διαβίωσης για το υπερσύγχρονο i8...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης